Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciFundació Privada ECOM

TornarFundació Privada ECOM

ECOM és un moviment associatiu format per més de 160 associacions de persones amb discapacitat física de tot l'Estat espanyol. La seva missió és defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballar per a la millora de la seva qualitat de vida.
La Fundació ECOM és l'ens que s'encarrega de la gestió dels Serveis d'Integració Laboral per afavorir la integració laboral de les persones amb discapacitat en el mercat ordinari de treball. D'una banda, dóna suport a la persona amb discapacitat en la recerca de feina i en la seva capacitació i, de l'altra, actua amb el teixit empresarial per tal de sensibilitzar-lo.

Gran via Corts Catalanes 562. 08011 Barcelona.
934 515 550
ecom@ecom.cat
http://www.ecom.cat

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE