Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciSalesians Sant Jordi - Martí Codolar

TornarSalesians Sant Jordi - Martí Codolar

Salesians Sant Jordi - Martí Codolar és una entitat nascuda l'any 1998 i que té com a finalitat l'atenció als infants i joves. Un dels llocs on desenvolupa aquesta finalitat és el Centre Martí Codolar fundat l'any 1954, on les persones usuàries han trobat possibilitats educatives en àmbits diversos: l'esport, el lleure, l'associacionisme, l'educació en valors i l'experiència cristiana.
La missió dels seus projectes d'inserció sòciolaboral és la de promoure l'educació integral dels joves, capacitant-los per a l'autonomia, l'obertura a la transcendència, l'anàlisi crítica de la realitat, la participació i la transformació social.

Av. Cardenal Vidal i Barraquer 8-12. 08035 Barcelona.
934 072 330
pes.codolar@salesians.cat
http://cjmarticodolar.es/

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE