Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciFundació Privada ARED

TornarFundació Privada ARED

L'entitat té la finalitat de fomentar la integració social i la incorporació laboral de persones en risc d'exclusió social, principalment d'aquelles que no disposen de l'autonomia suficient per accedir als mecanismes ordinaris d'incorporació i normalització social i laboral. Alhora, la Fundació Ared potencia el voluntariat social en tots els seus vessants.
Com a missió, l'entitat es proposa promoure l'accés a la plena ciutadania de persones en risc d'exclusió social fomentant la seva autonomia, mitjançant processos de formació i d'acompanyament integral. La Fundació Privada ARED treballa en coordinació amb altres entitats per tal de sensibilitzar les institucions i el conjunt de la societat sobre la realitat.

C/ Zamora 103. 08018 Barcelona.
933 513 865
ared@fundacioared.org
http://www.fundacioared.org

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE