Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciFundació Tot Raval

TornarFundació Tot Raval

La Fundació Tot Raval és una plataforma de 59 associacions, institucions, persones i empreses vinculades al Raval que es crea amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida en el barri.
Es desenvolupa un treball comunitari, partint d'una visió integral, que incideix en els àmbits social, ocupacional, econòmic i cultural.
Es realitzen o impulsen projectes referents a la convivència i la cohesió social, el treball en xarxa, la participació, l'educació, l'ocupació, el foment de l'associacionisme comercial, la dinamització econòmica i la cultura, entre d'altres, per tal de contribuir a fer un barri inclusiu, dinàmic i compromès.

Plaça de les Caramelles 8. 08001 Barcelona.
934 426 868
info@totraval.org
http://www.totraval.org

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE