Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciEspai Jove Les Basses

TornarEspai Jove Les Basses

L'Espai Jove ofereix serveis i activitats enfocades especialment als i les joves del districte de Nou Barris. En l'àmbit de l'ocupació es pretén donar un servei per millorar la capacitat d'autonomia mitjançant la transmissió d'informació ajustada a les necessitats de les persones per trobar feina, entrar o progressar en el circuit del mercat laboral, mitjançant els serveis Barcelona Treball i Barcelona Treball joves, de Barcelona Activa.
L'equipament és també un punt d'atenció per als programes PISL (Programa d'Inserció Sociolaboral) i PROPER (Programa Personalitzat per a la Recerca de feina) de Barcelona Activa. Es tracta de programes d'orientació, formació i inserció. Aquests programes van dirigits a persones en Risc d'Exclusió i a persones amb nivells baixos formatius de qualificació professional. Les persones són derivades de Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona.

C/Teide, 20. 08031 Barcelona.
932 563 600
BarcelonaTreball@barcelonactiva.cat
http://lesbasses.blog.com/

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE