Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciInstitut Municipal de Persones amb Discapacitat - Equip d'Assessorament Laboral (EAL)

TornarInstitut Municipal de Persones amb Discapacitat - Equip d'Assessorament Laboral (EAL)

L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD) és un organisme autònom de l'Ajuntament de Barcelona. La missió d'aquest institut és dissenyar i impulsar polítiques que promoguin l'accesibilitat de les persones amb discapacitat - física, intel·lectual, auditiva, visual o amb trastorn mental - als serveis, a les activitats, als espais i a la vida de la ciutat.
Una de les línies d'actuació de l'IMD és oferir serveis d'atenció a les persones: Servei d'atenció al públic; Equip d'Assessorament Laboral (EAL); Serveis d'Atenció Precoç; Servei Públic de Transport Especial; Serveis Residencials; Publicacions.

C/ Valencia 344. 08009 Barcelona.
934 132 839
ealocupacio@bcn.cat
http://www.bcn.cat/imd

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE