Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciCentre Cívic Besòs

TornarCentre Cívic Besòs

Centre Cívic i Cultural del Besòs és un equipament públic de l'Ajuntament de Barcelona. L'edifici, amb més de 3000 metres quadrats hàbils per a desenvolupar-hi tot tipus d'activitats, acull des de fa ja deu anys un bon nombre de serveis i iniciatives de caire social i cultural.

Els barris del Besòs han sofert moltes transformacions des del seu naixement cap als anys 60 del segle passat. Els veïns has vist com de mica en mica i fins avui mateix el territori creixia i es transformava, tant la pedra com la gent. Els canvis urbanístics han volgut obrir els carrers a la llum i a l'aire. La gran quantitat de persones immigrades que han anat trobant en el Besòs un lloc per viure han vingut a enriquir culturalment la zona, conscients que la seva arribada no està lliure de les dificultats que tots els canvis comporten.
L'esforç de tothom, dels nous i dels que no ho són tant, és la base per a una nova convivència. El Centre Cívic i Cultural del Besòs té la intenció de ser un punt de trobada i de reunió, un lloc on posar en comú les idees, les inquietuds i els projectes que han de fer del Besòs un racó ben viu.

Al Centre Cívic del Besòs es troba el punt d'assessorament per a la recerca de feina del barri del Besòs i el Maresme:
- Assessorament per la recerca de feina
- Formació en diversos sectors laborals
- Aula de recerca de feina personalitzada
- Tallers curts per a trobar feina

(Telf. contacte punt d'orientació: 93 401 95 56 / 93 401 96 14)

Rambla Prim, 87-89
93 256 49 01
http://www.ccbesos.org/

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE