Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

IniciCentre de formació d'adults La Pau

TornarCentre de formació d'adults La Pau

El Centre d'educació d'adults és un equipament de l'Ajuntament de Barcelona que posa a disposició dels residents una oferta formativa i d'activitats per reintegrar en el circuit educatiu a persones adultes.
L'equipament és també un punt d'atenció per als programes PISL (Programa d'Inserció Sociolaboral) i PROPER (Programa Personalitzat per a la Recerca de feina) de Barcelona Activa. Es tracta de programes d'orientació, formació i inserció. Van dirigits a persones en Risc d'Exclusió i a persones amb nivells baixos formatius de qualificació professional. Les persones són derivades de Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona.

C/ Pere Vergés, 1 4rt
93 320 95 32
insercio@barcelonactiva.cat
http://www.bcn.cat/lapau/

Mapa de situació

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE