Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

És el/la professional que assessora i ajuda a la persona client que viu de la seva imatge pública, ja sigui artista, esportista, famós, popular o qualsevol altre tipologia d'activitat pública. Intervé en el disseny de la seva imatge externa, expressió, actituds i habilitats més adequades per transmetre al públic la seva identitat i valors.

Tasques

  • Ajuda a la persona client en la concreció de la seva identitat pública i en la concreció dels valors i missatges que vol transmetre.
  • Identifica els trets físics de la persona, l'expressió, les actituds i habilitats que posseeix.
  • Treballa les fitxes, formularis i eines adequades per tal d'establir la qualitat d'imatge amb què transmetrà els valors i missatges desitjats.
  • Fa la proposta gràfica i visual al/a la client, utilitzant eines i recursos que li són propis.
  • Demana a altres professionals col·laboradors (estilistes, perruquers, logopedes, dietistes, etc.) l'aportació dels serveis i dels productes per implementar els canvis a la imatge del/de la client.
  • Coordina la implementació dels canvis en el/la client.
  • Gestiona i produeix, en totes les activitats i actuacions públiques a les que ha d'intervenir el/la client, tot allò que serveixi per una millor transmissió dels seus valors i missatges.
  • Acompanya a la persona client en totes les activitats i actuacions públiques que desenvolupa i l'ajuda en l'acompliment dels seus objectius de comunicació.
  • Forma a la persona client en aquells aspectes en els que ha d'ésser autònoma o ha de gestionar temes pel seu compte.
  • Audita els nivells de qualitat i excel·lència de la transmissió de valors i missatges en cada actuació i activitat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE