Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Operadors/es de la sala d'impressió

Descripció

Els/les auxiliars de reprografia (també coneguts/des com operadors/es de la sala d'impressió) copien i enquadernen una sèrie de materials impresos fets amb fotocopiadora o amb altres equips d'impressió. Aquests/es professionals tracten amb una gran varietat d'exemplars impresos, incloent manuals, fullets, tríptics, catàlegs o articles, entre d'altres.

Tasques

Les tasques associades a aquest perfil professional són:
  • Discuteix els requeriments del treball amb el client, establint calendaris, costos i nombre de còpies requerides. Per tant, està a càrrec de fer la planificació de la impressió perquè el treball surti com s'ha acordat.
  • Programa les instruccions i els paràmetres desitjats de l'equip d'impressió; l'equipament pot ser molt variat, com màquines fotocopiadores, impressores, escàners, impremtes, etc.
  • S'assegura de que les màquines i altres estris estiguin a punt, tant a nivell de tinta, d'elements químics, paper, etc.
  • En cas de què faltin materials és l'encarregat/da de proveir-los.
  • És la persona que sap muntar i alinear les màquines, si cal.
  • Fa el control de qualitat de les primeres proves i fa els acabats.
  • A vegades, també fa algunes tasques administratives, com registrar les característiques del treball i encarregar més materials.
  • En alguns llocs, també ajuda a preparar dissenys dels productes d'impressió i la seva disposició.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE