Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

És el responsable que proporciona informació i assessorament sobre productes o serveis turístics i treballa mitjançant converses telefòniques o bé a través de les possibilitats de comunicació que ofereix Internet; és a dir, sense estar en presència del client.

Tasques

 • Gestiona els serveis d'informació turística on-line.
  Organitza els recursos necessaris per donar serveis d'informació, utilitza bases de dades en temps real que li proporcionen informació actualitzada -ofertes, preus, assegurances, horaris, disponibilitat de reserves, etc.
  Obté amb rapidesa la màxima informació sobre els serveis, recorrent a totes les fonts possibles -centrals de reserves d'hotels, restaurants, transports, espectacles.
  Supervisa la informació de la pàgina web on s'expliquen les condicions del servei i actualitza contínuament la informació sobre: possibles noves ofertes, nous horaris, variació de preus, capacitat de servei i places disponibles, etc.
  Ofereix al client la possibilitat de ser atès per via telemàtica on-line o telefònica i, d'aquesta manera, aconsegueix adaptar els seus serveis a les necessitats del consumidor.
 • Atén les peticions del client, habitual o potencial, en relació amb un servei o producte turístic.
  Per via telemàtica, a través d'Internet, respon a les sol·licituds dels clients.
  Per telèfon, atén les necessitats dels clients i promociona serveis complementaris.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE