Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Ajudant SIG

Descripció

El professional que col·labora amb el Responsable de Sistemes Integrats de Gestió en l'elaboració, gestió i control del conjunt dels procediments de gestió ja sigui a l'àmbit de la gestió de la qualitat, la gestió dels impactes mediambientals provocats per l'activitat tèxtil i dels sistemes d'assegurament de la seguretat en el treball.

La integració dels tres sistemes constitueix un fenomen emergent a les empreses. Les semblances entre els sistemes no només permeten optimitzar recursos aprofitant possibles sinèrgies sinó que a més possibiliten una vinculació més gran dels sistemes amb l'estratègia de l'empresa i la millora de la qualitat de la gestió.

Tasques

  • És el suport del Responsable de Sistemes Integrats de Gestió (en endavant SIG).
  • Ajuda al Responsable de SIG en l'elaboració de la documentació (manuals, procediments generals i específics, instruccions de treball, formats i registres) de Qualitat, Medi ambient i Seguretat.
  • Col·labora amb el responsable de SIG en la realització d'auditories internes de Qualitat, Medi ambient i Seguretat.
  • S'encarrega, juntament amb el Responsable de SIG, de la detecció i identificació de No Conformitats en tot el procés de confecció: des de l'entrada de primeres matèries, materials i complements, passant pel procés de confecció, fins a l'entrega de les peces al client.
  • Col·labora amb el Responsable de SIG en la realització de manteniments i calibratges d'equips de confecció i/o mesurament.
  • S'encarrega d'emplenar els registres generats pel Sistema Integrat de Gestió (fitxes de formació de personal, de manteniment i calibratges d'equips, de gestió de residus, no confomitats i accions correctives/preventives, etc.)
  • És el responsable d'obtenir les dades necessàries (d'entrada) dels diferents departaments, per al seguiment d'indicadors de processos o d'objectius.
  • Col·labora amb el Responsable de SIG en la gestió adequada dels residus (neteja d'equips i maquinària, retalls, subproductes intermedis).
  • Adopta en tot moment les mesures establertes a la normativa de l'empresa, i treballa seguint les pràctiques correctes de seguretat en el treball.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE