Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Estadístic/a

Descripció

En el procés de recerca i desenvolupament és duen a terme experiments (preclínics i clínics, en el cas de fàrmacs, o biològics o de millora d'espècies vegetals, etc.), en el que el disseny de l'assaig i el tractament de les dades obtingudes és crític per assegurar la fiabilitat dels resultats.

El/la bioestadístic/a es dedica al disseny d'experiments i a l'anàlisi dels resultats, col·laborant en equips multidisciplinaris amb els/les investigadors/es i bioinformàtics/ques per refinar les dades generades.

Tasques

Les tasques generalment associades a aquest perfil professional són:
  • Defineix el disseny i tipus d'anàlisi estadística necessària, segons les hipòtesis generades per l'investigador/a, per assegurar el tractament estadístic més adient.
  • Sobre la base dels resultats obtinguts dedueix les conclusions pertinents de l'anàlisi i elabora informes estadístics.
  • Dóna suport al/a la medical writer o a l'investigador/a principal, facilitant-li els resultats obtinguts de l'anàlisi.
  • Gestiona les bases de dades.
  • Està al dia de noves aproximacions estadístiques i novetats en bioinformàtica, i assisteix a cursos i seminaris tècnics específics.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE