Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Aquest professional duu a terme les funcions de programació de la producció i de l'aprovisionament, i fa la previsió dels recursos humans i tècnics necessaris a partir dels requeriments de l'àrea comercial.
El cap de programació ha de tenir coneixements tècnics tant del producte que es fabrica com del procés productiu, ja que és l'encarregat de programar la producció i els aprovisionaments d'acord amb el paràmetres d'equilibri de càrrega de feina i capacitat de fabricació.

Aquest professional també ha d'analitzar l'evolució del sistema productiu per tal de detectar-ne les desviacions desfavorables pel que fa a l'equilibri entre la càrrega i la capacitat. Ha d'advertir amb temps suficient els canvis en el volum de producció per tal de poder-ne adequar els mitjans.

Tasques

  • Organitza la programació diària dels mitjans productius.
  • Estableix els criteris de les funcions operatives de la programació i la gestió logística i en fa el seguiment i control.
  • En funció d'uns determinats paràmetres de gestió adverteix anticipadament a les direccions de producció i compres per tal d'adequar les càrregues de feina a la capacitat.
  • Fa la programació de la producció d'acord amb els requeriments comercials, les càrregues de treball i la capacitat productiva.
  • Estableix la documentació de control.
  • Intervé en el control de la gestió de l'operativa logística.
  • Estableix els criteris adients pel tractament de la informació i per a l'elaboració de ràtios o indicadors.
  • Elabora els mecanismes de correcció de les desviacions.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE