Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Responsable de projectes mecànics d'automoció.

Descripció

El cap de projecte mecànic d'automoció és el responsable de la direcció de projectes mecànics de desenvolupament de productes a empreses que operen en el sector de l'automoció. Generalment responsable de projectar les línies de producció i equips de treball, des del disseny fins a la posta en marxa de les mateixes. Normalment, el cap de projecte del producte és diferent del cap de projecte d'equips de treball, atès que es requereixen coneixements i experiència diferents. Aquest perfil sol dependre del director de l'oficina tècnica.

Tasques

  • És responsable de la gestió de projectes en la seva globalitat, amb la finalitat de garantir llur execució òptima en quant a temps, costos i qualitat.
  • Estableix el programa d'execució del projecte en cadascuna de les seves fases.
  • Supervisa el desenvolupament complet del projecte, aplicant les mesures correctores necessàries.
  • Precisa i assigna els recursos necessaris per cadascun dels projectes en funció de l'estructura existent.
  • Supervisa els proveïdors externs.
  • Coordina, motiva i forma un equip de persones.
  • Realitza la posta en marxa de les línies de producció o equip de treball resultant, comprovant el seu correcte funcionament.
  • Analitza si el pressupost destinat al projecte s'ha complert, així com estudia les raons de les possibles desviacions i pren les mesures correctores.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE