Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Supervisor/a de sala (secció)

Descripció

El cap de sector és una figura important en restaurants amb gran volum de treball i capacitat. Sota les directrius del responsable de restaurant, vetlla per la satisfacció dels clients, garantint un bon servei i atenció al client. Organitza, dirigeix i controla el punt de venda o àrea d¿aliments i begudes que tingui assignat, impulsant la venda de les diferents ofertes i supervisant la higiene i presentació quantitativa i qualitativa dels productes servits.

Tasques

Coordinació de l'equip del departament:
  • Organització del personal al seu càrrec.
  • Manteniment de la comunicació interna.
Supervisió de l'activitat:
  • Posada en marxa de l'operativa diària dels diferents punts de restauració de l'hotel.
  • Supervisió dels diferents muntatges i preparació d¿esdeveniments.
  • Supervisió de sales, salons i banquets.
Gestió interna del departament:
  • Inventaris i comandes a l'economat.
  • Seguiment dels estàndards establerts en el tràmit de comandes, facturació i acomodament de clients.
  • Liquidació del torn segons els estàndards establerts.
  • Actualització de l'estoc.
  • Optimització dels recursos assignats.

Supervisió del compliment de les normatives internes:
  • Supervisió de la uniformitat i presència del personal.
  • Formació dels nous cambrers segons els estàndards establerts.
  • Supervisió del compliment per part de tothom de la normativa interna.
  • Garantia del compliment de la normativa respecte a la higiene, qualitat i medi ambient de l¿establiment.
Tasques d¿atenció al client:
  • Atenció al client (personalització del servei).

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22

Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball

900533175
De dilluns a divendres de 9 a 18 h

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE