Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Interiorista

Descripció

El/la dissenyador/a d'interiors és qui s'encarrega de dissenyar i realitzar projectes d'espais interiors, principalment de llars i vivendes, i dirigir les obres constructives corresponents.

Els objectius dels projectes de l'interiorista poden ser diversos però, en general, cerquen el confort i la usabilitat en les llars.

Tasques

Les tasques associades a aquest perfil professional són:
  • Estudia els objectius definits en el projecte o procura esbrinar-los amb tot detall: per a què servirà l'espai a dissenyar, si existiran diferents àrees per a diverses funcions, qui les utilitzarà, quin ambient es vol crear, quin és el posicionament actual de l'empresa que l'encarrega i, per últim, de quins pressupostos es disposa.
  • Valora les diferents vies de resolució quant a estil o tendències.
  • Proposa una idea creativa de l'espai a projectar i presenta diferents elements per a la seva comprensió. Aquesta representació pot ser feta amb renders en 3D, animacions gràfiques en 3D, visites virtuals, plànols tècnics de cotes generals, mostres de materials i, fins i tot, una maqueta si el projecte es veu absolutament clar.
  • Un cop aprovada la proposta d'avantprojecte, realitza el projecte amb la definició exhaustiva de tots els elements i detalls per poder-lo desenvolupar industrialment o constructivament. Aquests elements són, per exemple, els detalls que poden arribar al disseny específic d'un mobiliari concret, la definició de la il·luminació i tots els elements de decoració.
  • S'encarrega de gestionar altres professionals externs/es o industrials que intervinguin, controlant la qualitat, els pressupostos i la realització final del projecte..

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE