Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

És el professional que organitza, aglutina i coordina els diversos interessos dels residents d'una zona rural per aconseguir un desenvolupament sostenible mitjançant la planificació i la posada en pràctica d'activitats turístiques en el medi rural. Entre les seves competències també hi ha la promoció i la "venda" de la zona rural en què treballa.

Tasques

 • Reuneix informació i actualitza els seus coneixements sobre l'àrea on treballa.
  S'ocupa de conèixer a fons el medi rural en què treballa, la gent, la història, la cultura i les tradicions, així com els nexes que puguin existir amb zones properes.
  Les seves fonts d'informació són el contacte personal, la bibliografia específica existent i els estudis econòmics, sectorials i de planificació i desenvolupament de la zona.
 • Organitza i coordina les accions que cal dur a terme.
  Defineix els objectius, les pautes i els models de desenvolupament empresarial i turístic, tenint en compte els criteris de sostenibilitat de l'entorn.
  Crea un producte turístic per a la zona rural caracteritzat per una marca comuna que el distingeixi.
  Organitza els processos necessaris per aconseguir l'homologació Q, que acredita els productes, serveis i establiments turístics de qualitat.
  Gestiona l'adquisició d'inversions en infraestructures -carreteres, camins, reconstrucció d'habitatges, etc.- i de subvencions o crèdits per a petits empresaris.
  Controla una oferta caracteritzada per petites unitats de negoci disperses (cases de pagès i construccions annexes).
 • Executa accions encaminades a promoure i vendre el producte turístic.
  Defineix el públic potencial.
  Organitza mecanismes de promoció i venda conjunta.
  Fa un seguiment dels resultats de les promocions.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE