Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Professional responsable del disseny de tots els elements que acompanyen les peces de roba (etiquetes, cartells, etc.) i altres elements que contribueixen a la imatge del producte. En el cas d'empreses de mida mitjana, aquest perfil treballa en el mateix departament de disseny tèxtil, en canvi, en grans empreses, pot trobar-se en un departament específic, com ara el departament de disseny gràfic.

Tasques

El/La dissenyador/a és sovint un/a coordinador/a de diverses disciplines que contribueix a la producció d'un missatge visual, per tant, ha de participar amb un equip de diversos/es professionals.
  • Realitza el disseny d'etiquetatge i accessoris de peces de roba durant tot el procés, des de l'elecció dels materials fins a la producció.
  • Dissenya serigrafies i estampats que milloren la qualitat en estampats de peces de roba i que comuniquin gràficament les idees, missatges i valors de l'empresa.
  • Treballa en la preparació i maquetació de fitxes tècniques, ja que el/la dissenyador/a és un/a especialista en comunicació visual i el seu treball s'ha de relacionar amb tots els passos del procés de comunicació.
  • S'encarrega del disseny de rètols i innovacions gràfiques per a paper i altres suports.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE