Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

El Docent-Investigador/a Odontològic/a té per funció educar i generar coneixement en l'àmbit odontològic. Està dotat/da de formació en pensament científic, complementat amb capacitats, habilitats i coneixements que asseguren un desenvolupament ampli i sòlid en la investigació i en l'àmbit acadèmic i docent, i un enfocament crític i amb capacitat per aconseguir un aprenentatge ràpid i de formació permanent. A més, presenta capacitat de generar idees innovadores i dissenyar projectes d'investigació i producció d'escrits científics. Tenint domini suficient de les fonts d¿informació general i especialitzada, com Internet i bases de dades.

Tasques

El odontòleg/òloga investigador/a s'encarrega de gestionar el seu temps entre la investigació i la docència, per tal de generar coneixement i proporcionar formació als estudiants en el camp de l'odontologia. Les principals tasques que realitza el/la odontòleg/òloga són:

En el camp de la investigació:
  • Generar noves formes de coneixement i assimilar de manera crítica la ciència i la tecnologia.
  • Desenvolupar capacitats d'investigació, aplicant el coneixement i formulant solucions a problemes professionals competents en l'àrea de la salut oral.
  • Establir plans d'estudis d'investigació per desenvolupar processos d'investigació.
  • Desenvolupar competències en administració i gestió de projectes i producció de coneixements, com són la publicació d'articles d'investigació.
  • Participar en congressos per tal de compartir els nous coneixements assolits amb la comunitat científica.
En el camp de la docència:
  • Formar recursos humans amb bases científiques, a través de la docència, amb alt grau de sensibilitat, compromís social i ètic.
  • Desenvolupar coneixements, habilitats i destreses que permeten la participació activa de l¿estudiant en processos d'investigació per la generació, transferència i apropiació de nous coneixements en l'àrea de l'odontologia.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE