Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

L'enginyer de processos d'alta fiabilitat es dedica a la investigació, desenvolupament i implantació de millores als processos de producció d'equips electrònics de radiofreqüència i microones que incorporen els satèl·lits i que ofereixen una garantia d'alta fiabilitat operativa. La necessitat d'aquesta garantia es deu a la rellevància que adquireix el funcionament continuat d'aquests aparells en les operacions dels satèl·lits.

Les característiques principals de la indústria espacial són la fabricació de sèries molt limitades de productes i la introducció de variants als equips per millorar el producte. L'objectiu d'aquesta ocupació és l'optimització del procés productiu en tots els seus àmbits, incloent-hi la possibilitat d'incorporar materials substitutius.

Tasques

  • Defineix i prepara propostes dirigides a la direcció i relatives a l'adquisició d'equip productiu.
  • S'ocupa de la definició i optimització de processos, materials i maquinària.
  • Desenvolupa actualitzacions en el procés productiu i proposa adoptar les novetats tècniques i d'equipament que vagin sortint al mercat.
  • S'encarrega del seguiment i implantació de les millores proposades.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE