Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Aquest professional és el responsable del sistema de qualitat a l'empresa. Assumeix la direcció de les fases de desenvolupament, implantació, execució i manteniment del pla de qualitat, amb una atenció especial a la incorporació al procés productiu de les innovacions en R+D.

Aquesta ocupació s'encarrega de l'aplicació de la normativa d'EASA (European Aviation Safety Agency) en aspectes de la producció d'elements aeronàutics, la qual cosa no implica que exclogui l'aplicació de pràctiques de qualitat ISO a altres àmbits de l'empresa. Aquesta normativa s'aplica a totes les activitats de construcció, manteniment i ús d'aeronaus, comprenent, des del disseny i la fabricació fins a les operacions, el manteniment i les llicències del personal d'aviació.

Tasques

  • Prepara els plans de qualitat de l'empresa. Per dur a terme aquesta tasca ha de tenir en compte la part de la normativa que cal aplicar a les operacions de l'empresa, que inclou tant els processos productius com els d'incorporació dels resultats d'R+D a la producció.
  • Es responsabilitza de la implantació del pla de qualitat a l'empresa.
  • S'encarrega que tots els integrants de l'empresa estiguin al corrent de les polítiques i pràctiques de qualitat.
  • Inspecciona i verifica les característiques dels materials que s'han de fer servir en la producció.
  • Duu a terme els controls de qualitat en els processos de producció, seguint el pla de qualitat. També s'encarrega del suport documental, que generalment ve determinat en aquest pla.
  • Elabora els certificats de qualitat dels equips aeronàutics fabricats.
  • També s'encarrega de dur a realitzar auditories de qualitat a l'empresa, en les quals fa servir com a patró de contrast la normativa adoptada.
  • Manté l'arxiu documental generat pel procés de control de qualitat, a partir de les especificacions de la normativa adoptada.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE