Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

L'expert/a en relacions públiques i comunicació elabora, posa en pràctica i avalua estratègies de comunicació i de promoció orientades a informar a la clientela, personal i públic en general de les iniciatives i polítiques de les empreses, administracions o organitzacions que l'han contractat. D'aquesta manera, mira de projectar una imatge positiva i de generar un clima favorable i de confiança entre l'organització i els seus públics, per a la qual cosa sovint ha de modelar la mateixa organització per a la qual treballa perquè s'adeqüi efectivament a aquesta imatge.

Tasques

  • Fa consultes o enquestes per identificar les clienteles i els públics objectius de les seves accions així com per comprovar la imatge que les propies persones clients tenen de la companyia.
  • Desenvolupa programes per analitzar i identificar problemes i oportunitats d'acció i definir els objectius pertinents.
  • Cerca informació externa i cultiva relacions amb clientela i empreses proveïdores (actuals i potencials).
  • Prepara informes, documents informatius, presentacions, comunicats de premsa, bibliografia o pàgines web, o en supervisa la preparació.
  • Assessora la clientela sobre la millor manera de comunicar-se amb el públic objectiu.
  • Manté relació amb diversos mitjans de comunicació en nom de les empreses clients.
  • Organitza reunions, convencions, actes protocol·laris i esdeveniments i aparicions públiques en general, amb la finalitat de fer publicitat dels diferents aspectes de l'activitat de les empreses i organitzacions clients.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE