Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Especialista en tractaments de bellesa per a homes.

Descripció

És el/la professional de l'estètica especialitzat en tractaments i serveis al públic masculí. Davant la realitat de que l'home cada cop es preocupa més per la seva imatge, neix una oferta estètica a mida per les seves necessitats.
El fet que biològicament l'home és diferent a la dona, s'aprecia també per les característiques del seu cutis, pell, pèl moixí, cabellera, etc. Per això, el client masculí necessita de professionals de l'estètica que coneguin les seves principals inquietuds o problemàtiques, i les solucionin.

Tasques

  • Rep i atén la clientela, que no sempre va amb cita prèvia, assessorant-li sobre els serveis que més li puguin convenir segons les seves necessitats. Li mostra l'oferta que el centre estètic ha definit pel seu públic masculí.
  • Elabora una fitxa tècnica a la qual es recullen totes les dades personals del client que puguin ser d'interès per definir un tractament o servei, i realitzar el seguiment corresponent.
  • Prepara i adequa les instal·lacions, medis i productes necessaris pel tractament o servei demandat.
  • Executa els serveis o tractaments que el client demanda, segons la seva especialitat professional: depilacions, manicures, tractaments facials, massatges, serveis de barberia, etc.
  • Vetlla per oferir un servei de qualitat al client, en un entorn apropiat per que es trobi còmode i relaxat. L'ofereix revistes o premsa per llegir, algun refrigeri, etc.
  • Assessora i oferta al client els productes cosmètics més adequats per tractar la seva pell.
  • Realitza serveis de maquillatge, quan sigui necessari, en esdeveniments especials com bodes, reunions importants, festes, etc.
  • Convida al client a provar nous serveis que li puguin ser útils per tal que comprovi els resultats. L'objectiu és aconseguir una fidelització i una conscienciació de les seves necessitats estètiques.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE