Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Esteticista especialista en hidroteràpia / balneoteràpia / termalisme, etc.

Descripció

Es tracta de l'esteticista que s'especialitza en tècniques hidrotermals per integrar-les als seus tractaments de bellesa. Els coneixements d'hidroteràpia, balneoteràpia i talasoteràpia són molt recomanables pels professionals de l'estètica que vulguin exercir a l'entorn dels nous SPA urbans, gimnasos, o centres de bellesa als quals ja s'han integrat serveis i activitats que aprofiten les propietats de l'aigua. A partir dels canvis de temperatura i les aplicacions a pressió, s'aconsegueixen beneficis circulatoris i massatges sedants que afavoreixen el bon estat de la pell i els teixits.

Tasques

  • Selecciona i personalitza les tècniques hidrotermals que s'han d'utilitzar per cada tractament en funció del diagnòstic estètic previ i de l'evolució del client. Per exemple, tractaments anticelulítics, reafirmants, retenció de líquids, pells cansades, etc. El client pot escollir a priori el tractament que vol rebre, per en altres ocasions, es deixa guiar i demana consells.
  • Abans d'aplicar els tractaments, informa, assessora i prepara al client pel que fa a les tècniques que s'aplicaran, explicant els efectes i beneficis esperats després de l'execució.
  • Selecciona i prepara els elements tècnics i productes cosmètics necessaris per a l'aplicació de cada tècnica hidrotermal.
  • Habitualment combina els tractaments hidroestètics amb altres teràpies alternatives relacionades com la gemoteràpia, la fangoteràpia, la cromoteràpia, etc. Sempre depenent del diagnòstic previ.
  • Aplica les tècniques en funció dels protocols adients i en les condicions de seguretat i higiene adequades.
  • Treballa en coordinació amb metges hidròlegs, fisioterapeutes o quiromassatgistes, en cas de ser necessari.
  • Garanteix el benestar i la comoditat del client mentre aquest estigui rebent els tractaments. A vegades ambienta l'espai de treball amb música, aromes, una llum adequada, etc.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE