Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

La funció principal de l'executiu/va de comptes és controlar el compliment dels objectius dels comptes dels clients assignats, analitzar la seva evolució i proposar mesures correctores davant d'eventuals desviacions, com per exemple, endarreriments en els pagaments o en la recepció dels productes. Per tant, l'executiu/va de comptes és el/la professional que exerceix d'intermediari/a entre l'empresa i el client, i amb qui ha d'assegurar una òptima relació tant a nivell comercial com financer.

Tasques

Les tasques que realitza l'executiu/va de comptes són les següents:
  • Preparar, negociar i aprovar les ofertes de productes o serveis de l'empresa amb el client, tenint en compte el risc financer a assumir, és a dir, la incertesa que suposa recursos a una inversió; aquest risc el defineix l'àrea de finances de l'empresa.
  • Reportar a l'àrea financera de l'estat dels comptes dels clients, és a dir, les operacions realitzades per aquests amb algun producte concret en un període de temps.
  • Efectuar el seguiment de les ofertes des de l'inici fins al tancament de l'operació.
  • Mantenir i ampliar la cartera de clients mitjançant l'acció comercial, el que significa realitzar visites comercials i contactes telefònics o per correu electrònic.
  • Informar els clients sobre els nous productes i serveis que ofereix l'empresa, i atendre les seves incidències.
  • Realitzar presentacions comercials dels productes i serveis de l'empresa.
  • Elaborar informes per a la planificació, gestió i seguiment de la cartera de clients en funció de l'estat dels comptes i de la previsió de vendes.
  • Supervisar els objectius comercials de l'empresa i verificar el seu compliment.
  • Dirigir i gestionar un equip de comercials, planificant les accions comercials a dur a terme.
  • Supervisar l'estat dels comptes assignats al seu equip.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE