Enviar
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.
Descripció
Dins de la restauració professional, l'economat és un departament de l'hotel o del restaurant molt important, ja que desenvolupa tant la funció de magatzem com la de control de queviures. L'economat pot disposar, depenent de l'establiment, de diferents espais dissenyats per emmagatzemar tot tipus de productes (armari fred per a lactis, sitges per a lleguminoses, prestatges per a conserves...).
L'encarregat/da de l'economat és responsable de gestionar l'aprovisionament de les matèries primeres, aliments i begudes destinades a la cuina d'hotels, restaurants i altres establiments de restauració. Aquests/es professionals porten un control exhaustiu de tot allò que entra i surt de l'economat i la bodega, així com de la localització i l'ordre dels productes dins de l'espai d'emmagatzematge. A més, són responsables de subministrar, mitjançant vals de control, els aliments i begudes a les diferents partides d'una cuina, i als diferents establiments que serveixen menjar des d'una cuina i economat central.
Tasques
© Barcelona Activa 2011
Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet
Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball
Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva