Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Gestor/a d'entitats Socials i Culturals.

Descripció

El gestor d'entitats no lucratives s'encarrega de coordinar la implantació de les polítiques generals dissenyades pel patronat de l'organizació, gestionant i incrementant els recursos disponibles per assolir els objectius de l'entitat. Així mateix, és responsable de l'administració, la captació de recursos i la coordinació de tot l'equip de treball.

Existeix un ventall força ampli d'entitats no lucratives, i això fa que les funcions desenvolupades per aquesta ocupació variïn segons la naturalesa de l'entitat.

Tasques

  • Executa els plans operatius d'empresa per assolir els objectius establerts per la junta directiva.
  • Gestiona i optimitza els recursos humans disponibles, com ara els empleats i els voluntaris.
  • Elabora i executa el pla anual de gestió del pressupost, i s'encarrega de dirigir i controlar accions de captació de fons.
  • Coordina les diferents àrees, supervisant l'aplicació correcta de les polítiques i definint conjuntament amb l'equip eines metodològiques per millorar la gestió de l'organització.
  • Manté relacions institucionals i polítiques a fi d' arribar a acords de cooperació.
  • S'encarrega de dur a terme campanyes de màrqueting i de sensibilització, i tracta d'impulsar estratègies per ampliar el seu radi d'acció.
  • Dissenya els mecanismes d'avaluació de l'activitat duta a terme per l'organització i, en funció dels resultats, s'encarrega de redefinir el pla d'acció.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE