Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Internet quality assurance engineer

Descripció

Professionals que poden fer que els llocs web siguin escalables, segurs i fiables.

Coneixen les tècniques, les eines i els serveis que els permeten comprovar que les prestacions del lloc web són les requerides; d'aquesta manera, n'asseguren la fiabilitat i el rendiment.

Tasques

  • Elabora i executa el pla de proves de sistemes, coordinant les funcions de testeig de tots els membres integrats a l'equip de proves de seguretat, de software i d'usabilitat.
  • Redueix riscos gràcies al fet de conèixer els nivells de seguretat requerits en funció del tipus de sistema d'informació.
  • Defineix polítiques que permetin automatitzar les proves de seguretat.
  • Redueix el cost del desenvolupament trobant "forats", al més aviat possible, dins del cicle de vida abans del llançament.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE