Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Desenvolupador/a de videojocs mobile, C++ Game Developer

Descripció

El/la Mobile Game Developer s'ocupa del desenvolupament d'aplicacions de videojocs 2D/3D per a dispositius mòbils, tant siguin jocs indie (jocs independents) com jocs massius (jocs adreçats al gran públic).


Dissenya, desenvolupa i realitza el manteniment de videojocs oferint solucions creatives en cada moment, amb l'objectiu de construir jocs divertits i de qualitat. El Mobile Game Developer és el responsable de l'arquitectura del joc (l'estructura interna), i té una visió integral de totes les tasques i tecnologies involucrades en el desenvolupament del videojoc, especialment les relacionades amb la programació de l'App.

El Mobile Game Developer habitualment es coordina amb tots els professionals que participen en el desenvolupament tècnic del videojoc mobile, com ara els dissenyadors de la interfície d'usuari (UI), els experts en usabilitat, el Mobile Product Manager i altres desenvolupadors i/o programadors d'aplicacions mobile, depenent de les dimensions i tipus d'empresa en la que treballi.

Tasques

- Participa en la concepció d'aplicacions de videojocs mobile aportant la seva visió de desenvolupament tècnic d'aplicacions mobile, definint-ne les seves especificacions i establint-ne els requisits tècnics.

- Realitza i/o supervisa les tasques relacionades amb el desenvolupament tècnic de l'aplicació de videojoc mobile:
  • Dissenya l'arquitectura interna i implementa les característiques i funcionalitats del joc.
  • Programa el videojoc mobile utilitzant llenguatges específics (com C#, Objective-C, HTML5, etc.).
  • Desenvolupa codis de qualitat i ben estructurats per a l'aplicació mobile que facilitin la comprensió per a la programació i el disseny, especialment per a futurs canvis o modificacions a l'aplicació.
  • Integra els gràfics, el so i els components en xarxa del videojoc amb estreta col·laboració amb els dissenyadors d'interfície de l'usuari mobile.
- Garanteix la qualitat tècnica i el manteniment de l'aplicació de videojoc mobile :
  • Realitza tests de qualitat del videojoc mobile per a detectar els problemes o defectes i trobar les solucions per resoldre'ls.
  • Manté i optimitza les característiques existents del joc, adaptant-les a noves funcionalitats o tecnologies detectades al mercat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE