Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Desenvolupador/a de videojocs mobile, C++ Game Developer

Descripció

El/la Mobile Game Developer s'ocupa del desenvolupament d'aplicacions de videojocs 2D/3D per a dispositius mòbils, tant siguin jocs indie (jocs independents) com jocs massius (jocs adreçats al gran públic).

Dissenya, desenvolupa i realitza el manteniment de videojocs oferint solucions creatives en cada moment, amb l'objectiu de construir jocs divertits i de qualitat. El/La Mobile Game Developer és responsable de l'arquitectura del joc (l'estructura interna), i té una visió integral de totes les tasques i tecnologies involucrades en el desenvolupament del videojoc, especialment les relacionades amb la programació de l'App.

El/La Mobile Game Developer habitualment es coordina amb tots/es els i les professionals que participen en el desenvolupament tècnic del videojoc mobile, com ara els/les dissenyadors/es de la interfície d'usuari (UI), els/les experts/es en usabilitat, el/la Mobile Product Manager i altres desenvolupadors/es i/o programadors/es d'aplicacions mobile, depenent de les dimensions i tipus d'empresa en la que treballi.

Tasques

 • Participa en la concepció d'aplicacions de videojocs mobile aportant la seva visió de desenvolupament tècnic d'aplicacions mobile, definint-ne les seves especificacions i establint-ne els requisits tècnics.
 • Realitza i/o supervisa les tasques relacionades amb el desenvolupament tècnic de l'aplicació de videojoc Mobile:
  Dissenya l'arquitectura interna i implementa les característiques i funcionalitats del joc.
  Programa el videojoc mobile utilitzant llenguatges específics (com C#, Objective-C, HTML5, etc.).
  Desenvolupa codis de qualitat i ben estructurats per a l'aplicació mobile que facilitin la comprensió per a la programació i el disseny, especialment per a futurs canvis o modificacions a l'aplicació.
  Integra els gràfics, el so i els components en xarxa del videojoc amb estreta col·laboració amb els dissenyadors d'interfície de l'usuari mobile.
 • Garanteix la qualitat tècnica i el manteniment de l'aplicació de videojoc mobile:
  Realitza tests de qualitat del videojoc mobile per a detectar els problemes o defectes i trobar les solucions per resoldre'ls.
  Manté i optimitza les característiques existents del joc, adaptant-les a noves funcionalitats o tecnologies detectades al mercat.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE