Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Productor/a audiovisual i multimèdia; Especialista en espectacles digitals

Descripció

El productor d'espectacles digitals és un creador audiovisual, expert en animació digital i realització multimèdia, que intervé en la concepció i producció d'espectacles que integren efectes especials, imatges, so, etcètera, i que són aplicats a manifestacions artístiques (obres de teatre, exposicions museístiques o altres tipus de representació). També pot intervenir en l'elaboració d'accions amb finalitats publicitàries o de difusió de certs continguts de promoció, així com en la comunicació de determinats aspectes o productes d'empreses.

Tasques

  • Concep solucions tècniques, estètiques i narratives per al producte audiovisual o multimèdia que es puguin integrar dins l'espectacle digital, d'acord amb els requeriments del client o del públic objectiu i amb la finalitat de l'espectacle (artística o publicitària).
  • Col·labora en l'elaboració del guió tècnic aportant els coneixements tècnics necessaris.
  • Elabora l'storyboard, així com el pla de realització, a partir de les especificacions del guió.
  • Dissenya els efectes d'espectacularitat que acompanyaran l'espectacle o l'acció publicitària.
  • Selecciona els equips, les tècniques, els formats de fitxers i les aplicacions informàtiques necessaris per a l'elaboració i la integració de fonts de la producció multimèdia, en funció de les característiques de l'espectacle digital que s'ha de realitzar i dels requeriments de producció.
  • Determina els tipus, les característiques tècniques, estètiques i comunicatives i el cost dels productes de partida i intermedis necessaris per a la realització de l'espectacle digital (textos, models gràfics, plans d'imatge, seqüències de vídeo, sons, etc.).
  • Determina les especificacions, la seqüència i la durada de les operacions del procés de realització, així com del perfil dels professionals que hauran d'intervenir en la producció i el cost global del projecte.
  • Cerca i obté fonts documentals i gràfiques que s'ajustin a les necessitats tècniques i narratives de l'espectacle digital.
  • Coordina els equips i opera amb els programes informàtics que caldrà utilitzar en la producció de l'espectacle digital.
  • Comprova la integració de les diverses fonts que constitueixen l'espectacle digital i determina les modificacions i canvis que cal fer.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE