Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Aquest professional duu a terme les funcions operatives de programació de la producció i dels aprovisionaments per línia de producte, d'acord amb els plans prèviament elaborats i amb les directius del seu responsable funcional. Aquesta figura és clau per planificar i preparar l'operativa necessària en un procés productiu, ja que organitza i fa el seguiment de les dades que s'han introduït al sistema informàtic per tal que es determini la càrrega de treball dels diversos mitjans de producció. Per aquesta feina, és important ser molt metòdic i rigorós, ja que qualsevol error a la programació pot comportar errors a la fabricació del producte. El programador ha de conèixer molt bé el sistema informàtic i també el material i els recursos (màquines i personal) que s'utilitzin per a la producció, ja que ha de programar la producció en funció dels requeriments de direcció Comercial i d'acord amb la capacitat productiva de l'empresa.

Depèn del Cap de Programació.

Tasques

  • Executa els procediments de programació.
  • Realitza funcions operatives a la programació i la gestió logística: calcula, analitza, avalua i fa propostes de millora de la cadena logística.
  • Executa les tasques d'implementació de la programació seguint les indicacions del seu responsable funcional.
  • Introdueix la informació adient als sistemes informàtics per a l'elaboració de ràtios o indicadors.
  • Elabora els llistats i programes de producció i d'aprovisionament.
  • Corregeix i optimitza la programació en funció de les variacions.
  • Verifica l'acompliment dels plans, observa les possibles desviacions i n'avisa al seu responsable funcional.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE