Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Creatiu/va.

Descripció

El/La responsable de continguts de creació investiga i fomenta la concepció, el desenvolupament i l'homologació de continguts culturals i de creació i té en compte les necessitats del mercat i els objectius de la persona client. La seva feina va dirigida a empreses de tot tipus que necessiten desenvolupar nous continguts i dur a la pràctica projectes o accions creatives, ideant i configurant els continguts o bé motivant als equips de professionals que treballen a l'empresa per a què desenvolupin processos creatius. També pot dirigir l'activitat cap a l'àmbit de l'ensenyament, per mitjà de la creació de tallers que fomentin la innovació i la creativitat.

Tasques

  • Desenvolupa una tasca d'investigació, detecta noves tendències, plataformes i accions culturals i té present les necessitats del mercat.
  • Analitza els fluxos d'informació i amplia les línies de recerca de continguts culturals.
  • Assessora i elabora propostes per millorar els continguts de projectes, programes i equipaments que ja existeixen.
  • Supervisa accions i projectes externs des del punt de vista creatiu i en realitza una avaluació.
  • Catalitza i estimula la vessant creativa dels clients per mitjà de tècniques que afavoreixen la creativitat i la concepció d'idees i de nous continguts.
    Dirigeix les sessions de brainstorming, organitza les idees, en treu conclusions i n'estudia les possibilitats d'implementació.
  • Genera idees i propostes creatives i crea continguts innovadors tenint en compte la demanda, els objectius i les necessitats de la clientela.
  • Genera els mecanismes per implementar les propostes i realitza una avaluació dels resultats una vegada s'han dut a terme.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE