Altres denominacions
Encarregat/da de botiga; cap de botiga
Descripció
El o la responsable d'una botiga d'alimentació ha de gestionar la superfície de venda, garantint els objectius marcats respecte a la xifra de negoci i a la implantació de les politiques definides per la direcció comercial, amb l'objectiu de mantenir i fidelitzar la cartera de clients de l'establiment.
Al sector de l'alimentació, la qualitat i la perfecta presentació del producte són fonamentals i el o la responsable de botiga ha de vetllar per mantenir els estàndards de la companyia. Aquest/a professional és responsable de garantir la qualitat alimentària dels productes exposats als lineals i als mostradors de fred, tant dels productes peribles com dels productes amb diferents dates caducitat.
Habitualment, aquest perfil professional està en dependència de la gerència o cap de zona o de la direcció comercial.
Tasques
© Barcelona Activa 2023
Centre per al desenvolupament professional Porta22
Barcelona Treball (Porta22)
Llacuna, 156-162, 08018 Barcelona
bcn.cat/treball
De dilluns a divendres de 9 a 18 h