Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Product Manager

Descripció

És el/la professional responsable de crear i dissenyar nous productes turístics, així com paquets que incloguin el transport i l'allotjament en una destinació turística a un preu molt competitiu. Aquests productes són els que posteriorment seran comercialitzats pels majoristes de viatges o Tour Operators, les agències de viatges i les anomenades DMC (Destination Management Companies), petites empreses independents que organitzen un producte turístic i el venen directament.

Tasques

 • Crea i dissenya un producte turístic.
  Investiga i analitza les tendències del mercat per conèixer el tipus de consumidor al qual pensa dirigir el producte turístic -segmentació del públic per edats, nivell adquisitiu, etc.-, així com les destinacions més sol·licitades -sol i platja, zones rurals, turisme cultural, urbà, etc.
  Actualitza constantment els seus coneixements sobre les condicions de seguretat, salubritat i clima de les diferents destinacions.
  Avalua l'oferta sobre el terreny, i comprova les característiques dels hotels -ubicació, categoria, serveis- i les possibilitats de programar serveis complementaris -excursions complementàries, ofertes d'espectacles i disponibilitat d'entrades, etc.
  És un/a expert/a en la negociació i contractació anticipada -un any d'antelació- de les reserves d'allotjament i de transport necessàries.
  S'ocupa de contractar els guies.
  Crea els paquets turístics tenint en compte les destinacions, les categories dels hotels i els mitjans de transport, i aconsegueix uns preus competitius.
 • S'encarrega de comercialitzar el producte o paquet turístic.
  Elabora el material promocional i dissenya les campanyes publicitàries.
  Gestiona la venda als/a les minoristes (agències de viatges).
  Assisteix a fires de promoció turística.
  Fa el seguiment de les vendes, amb la intenció d'ampliar l'oferta o redissenyar els productes que no es venen.
  Controla la caducitat dels productes per poder anul·lar les reserves corresponents.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE