Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Gestor/a de serveis de màrqueting; Service Manager

Descripció

Aquest professional treballa en operadors de telefonia i proveïdors de serveis de telecomunicacions. S'encarrega de controlar el cicle de vida d'un producte o d'una línia de productes en totes les seves fases: concepció, estudi de viabilitat, gestió de proveïdors externs, externalització, suport al personal de vendes, assignació de costos a diferents unitats de negoci, etc.

Es tracta del professional que està situat un grau immediatament per sota de l'equip directiu en l'escalafó organitzatiu de l'empresa. S'encarrega de gestionar els recursos humans i econòmics, per la qual cosa es pot considerar també una ocupació estratègica en l'organització empresarial. Per tant, és important que aquest professional conegui bé l'àmbit en què s'insereix l'activitat de l'empresa o del negoci.

Tasques

  • Llança nous productes al mercat a partir de l'anàlisi de programes de desenvolupament de productes. Per realitzar aquesta tasca, planifica i coordina juntament amb els departaments d'enginyeria i producció.
  • Prepara l'anàlisi de retorn de la inversió.
  • Determina el preu del producte a partir d'estudis de mercat i de la previsió de vendes.
  • Manté un control directe sobre les vendes i els circuits operatius.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE