Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

Es el responsable d'inspeccionar els processos de producció i distribució dels àpats en un servei de catering. Es tracta d'un professional que ha de combinar coneixements gastronòmics i de gestió. El supervisor de catering es converteix en els ulls de l'empresa a l'hora de fer la feina. La seva funció respon a la necessitat de controlar el bon funcionament del servei i d'assegurar que s'assoleixi el nivell de qualitat gastronòmica fixat per l'empresa.

Tasques

  • Planifica la feina de l'equip de catering mitjançant la programació diària de les tasques necessàries per atendre la demanda de producció i distribueix el personal segons les necessitats del servei.
  • Supervisa la feina dels empleats en els diferents llocs de treball.
  • Supervisa el manteniment i bon funcionament d'electrodomèstics i altres eines utilitzats en el servei (forns, frigorífics, etc.).
  • Supervisa el compliment de la normativa sobre seguretat i higiene laboral.
  • Controla la seguretat i salubritat dels productes alimentaris (APPCC).
  • Organitza la preparació i la distribució del menjar d'acord amb les demandes dels diferents clients.
  • Inspecciona el lliurament de la comanda als clients.
  • Manté al dia la documentació necessària per a la realització del servei (rebuts de recollida i lliurament de comandes, formularis necessaris, etc.).
  • Supervisa la qualitat en la presentació dels aliments i begudes.
  • Supervisa el control i la recollida un cop acabat el servei de restauració col·lectiva.

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE