Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Descripció

La funció del tècnic en control de qualitat és garantir el bon funcionament dels productes interactius que es comercialitzen o que estan actius a la xarxa, segons els plans previstos pels analistes i dissenyadors multimèdia i pel responsable editorial.

L'edició sobre suport magnètic és un fet amb una presència creixent, que precisa d'un seguiment i manteniment constant per a l'establiment i la continuïtat dels productes que comprèn.

Tasques

 • Treballa en la fase de producció.
  S'implica en la fase de producció del producte multimèdia, des del moment de l'encàrrec del responsable editorial, per tal de conèixer els objectius i la funcionalitat desitjada al servei del consumidor.
 • Fa l'anàlisi de qualitat prèvia al llançament.
  Analitza i revisa l'obra en suport multimèdia quan ja està finalitzada i abans del seu llançament o comercialització.
  Repassa tots els elements que garanteixen la funcionalitat d'un producte audiovisual.
  Realitza tots els possibles recorreguts que pot arribar a fer un usuari, per assegurar el seu funcionament.
  Utilitza, de vegades, programes informàtics que el poden ajudar a detectar errors deguts a l'ús intensiu de la producció multimèdia.
  Si és necessari, indica a qualsevol dels professionals que han realitzat la seva tasca en una fase de producció anterior (analista multimèdia, dissenyador multimèdia, programador multimèdia i redactor digital) les modificacions o correccions que ha dur a terme.
  Revisa els textos i, si cal, fa les correccions oportunes
 • Realitza tasques de manteniment.
  Controla la posició i el bon funcionament de tots els elements que composen el producte multimèdia, com funcions, botons, disseny, elements d'àudio i vídeo, i fases actives.
  Proposa noves funcionalitats que poden millorar el producte en una segona fase de llançament, si es tracta de productes en suports físics com el CD-ROM, o immediatament, si es tracta d'un producte basat en la web.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE