Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Responsable de l'àrea d'automatització-robòtica.

Descripció

Les empreses tendeixen cada vegada més a automatitzar els seus processos productius. Dins d'aquesta automatització creixent la robotització permet realitzar tasques que, fins fa uns anys, eren efectuades per persones. Això fa possible, doncs, l'estalvi de personal i, a més, garanteix una major productivitat, qualitat i evitar accidents laborals.

El/La tècnic/a en automatització-robòtica és responsable del funcionament correcte de la producció i les seves fases mitjançant aquest tipus de recursos productius. Ha de procurar que les aturades per raons tècniques siguin mínimes i que l'eficiència dels processos automatitzats-robotitzats sigui màxima. Un dels sectors on l'automatització-robòtica està més desenvolupada és el de l'automoció (soldadura, pintura, muntatges...). El/La responsable de l'àrea d'automatizació robòtica depèn del/de la director/a de producció o cap de planta.

Tasques

  • És responsable del bon funcionament de les línies automàtiques-robòtiques del procés productiu.
  • És responsable del manteniment i la reparació de les línies automàtiques-robòtiques, de manera que els temps d'aturada siguin mínims.
  • Programa i organitza el procés productiu de les línies automàtiques-robòtiques.
  • Supervisa el procés productiu de les línies automàtiques-robòtiques.
  • Proposa millores tècniques de les línies automàtiques-robòtiques.
  • Capacita al personal en el bon funcionament de les línies automàtiques-robòtiques.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE