Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Fitxes Ocupacionals

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 
Coneix aquesta ocupació

Altres denominacions

Expert/a en definició, mesurament i comunicació d'indicadors crítics d'acompliment d'una empresa a Internet

Descripció

El webmetrista és el professional que es dedica a definir els indicadors adequats per seguir l'acompliment d'una empresa a Internet.
La missió del webmetrista és definir, mesurar, comunicar i actualitzar les eines i les metodologies (scorecard, seqüències de comandament) que permetin de tenir una visió completa del tràfic, el comportament i el perfil dels usuaris, els seu grau de satisfacció, el nivell del servei que s'ofereix, el cicle de vida dels clients, el marc competitiu o el grau de consecució dels objectius de l'organització a Internet.

Tasques

 • Defineix un conjunt d'indicadors crítics per avaluar el grau d'acompliment dels objectius de l'organització en el seu canal electrònic.
 • Identifica els fluxos d'informació interns i externs necessaris per al seguiment dels indicadors plantejats.
 • Realitza o supervisa el seguiment continu dels indicadors plantejats, assenyalant les variacions o paràmetres anormals en relació amb els valors esperats.
 • Defineix l'arquitectura tècnica del procés
  Selecciona l'arquitectura i les eines tècniques idònies (anàlisi de l'ús, extracció de dades de la web, CRM analític, intel·ligència empresarial).
  Elabora les especificacions tècniques.
 • Retroalimenta contínuament el sistema d'indicadors:
  Observa de forma continuada el funcionament de la seqüència de comandaments i proposa l'actualització de les mètriques segons els resultats observats.


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE