Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici

Mencions legals

Avís Legal

Barcelona Activa no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial i sobre qualsevol altre dret relacionat amb la seva web i els serveis que s'hi ofereixen. Així, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades dels continguts d'aquesta web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial de Barcelona Activa o del titular dels mateixos.

Barcelona Activa declina tota responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del web ja que la funció dels links que hi apareixen és únicament la d'informar sobre un tema concret. Barcelona Activa s'exonera de tota responsabilitat pel correcte funcionament d'aquests enllaços, del resultat obtingut a través d'ells, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la que s'accedeixi, així com dels perjudicis que la informació de la pàgina trobada pugui ocasionar en l'usuari.

Política de Protecció de dades de caràcter personal

Les dades de caràcter personal aquí recollides són tractades de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de "Protección de Datos de Carácter Personal" i normativa concordant. Aquestes dades es recullen amb la finalitat de justificar les diferents activitats i accions formatives realitzades, així com per informar-te de futures accions i serveis de Barcelona Activa. Aquestes dades no seran venudes ni cedides a tercers ni utilitzades amb finalitats comercials. D'acord amb l'esmentada normativa tens el dret d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició que podràs exercir dirigin-te a la següent adreça:
Barcelona Activa, SPM SA C/Llacuna 162-164, 08018 Barcelona
o enviant un correu electrònic a:
barcelonactiva@barcelonactiva.es


Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE