Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

TornarPrograma per al desenvolupament professional

Altres activitats relacionades:

Dimarts 3 de Setembre de 2019. 09:00

OC29 - Autoconeixement: caminant cap el teu objectiu professional (x3)

Com definiries el teu objectiu professional? Saps quines son les teves habilitats i punts forts? Vine i t'ajudarem a dibuixar el teu objectiu professional. Farem una capbussada a l autoconeixement i detectarem recursos i necessitats que ens ajudaran a perfilar el nostre objectiu. Un cop dibuixat ve...

Dimarts 3 de Setembre de 2019. 09:30

OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees d'interès.

Dimecres 4 de Setembre de 2019. 15:30

OC31 - De l'objectiu professional al pla d'acció (Horta-Guinardó)

En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional.

Dijous 5 de Setembre de 2019. 15:00

OC41 - PLACTUA: defineix el teu pla d'acció i posa' t en marxa!

Amb Plactua dissenyarem un pla d'acció eficaç que et porti a accions efectives amb una visió àmplia i integradora. Activarem actituds que potencien l'acció. Amb un pla d'acció el 50% de l'acció ja està feta!!

Dimarts 10 de Setembre de 2019. 12:00

OC26- El primer pas cap a l'autoconeixement: mira't i sorprèn-te

Coneixes totes les habilitats i recursos dels que disposes? Saps com treure't partit i quins són aquells aspectes que podries millorar i destacar? Com et veus i com et veuen els altres? L'autoconeixement és el primer pas per definir el teu objectiu professional. Atreveix-te i descobreix totes les...

Dijous 12 de Setembre de 2019. 15:00

OC28 - Com et veus i com et veuen els altres/les? Coneix i millora el teu impacte (x2)

Com et veuen i com et veus? Vols saber quina és la primera impressió que generes? Vols rebre feedback d'aquesta? Amb la finestra de Johari i l'anàlisi transaccional farem emergir les parts que ja coneixes de tu i reforçarem les què podem incorporar.

Divendres 13 de Setembre de 2019. 09:00

OC31 - De l'objectiu professional al pla d'acció

En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional.

Dilluns 16 de Setembre de 2019. 12:00

OC32 - Reinventa la teva aventura laboral (x3)

Sents que tens un embolic d'idees i les vols organitzar? Vols fer un canvi laboral i no saps per on començar? A partir del disseny de dos mapes mentals, t'ajudarem a visualitzar la situació actual, projectar el futur i prendre les millors decisions possibles.

Dimarts 17 de Setembre de 2019. 09:00

OC25 - Necessites formació per assolir el teu objectiu professional?

Coneixes totes les possibilitats de formació ocupacional i contínua a la ciutat de Barcelona? A través d'aquesta activitat podràs explorar tots els recursos per accedir a la formació que més s'adeqüi als teus interessos professionals.

Dimarts 17 de Setembre de 2019. 09:00

OC27 - Míra't en positiu

T'has trobat mai en una situació adversa o d'estrès mentre cercaves el teu objectiu professional? Hi ha actituds que et poden ajudar a sortir de les experiències d'incertesa en els processos de recerca de feina. Analitzarem aquestes experiències i donarem consells senzills per sortir-ne reforçat/ad...

Dimecres 18 de Setembre de 2019. 15:00

OC42 - +50: un plus de valor afegit

Els prejudicis formen part del mercat de treball etiquetant lluny de les capacitats reals. Aprèn a esgrimir una bona actitud i defensa el teu Valor Afegit (experiència, compromís, aprenentatge, estabilitat emocional...), incorpora recursos i incrementa les possibilitats trencant tòpics i mostrant-t...

Divendres 20 de Setembre de 2019. 10:30

OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Sant Andreu)

En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional.

Dimecres 25 de Setembre de 2019. 11:00

OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Nou Barris)

En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional.

Dimecres 25 de Setembre de 2019. 12:00

OC38 - Inspira't amb el cine per apropar-te al teu objectiu professional

Per definir l'objectiu professional són moltes les persones que no saben quina direcció han de prendre. En aquesta activitat vivencial us proposem la observació de talls de pel·lícules per a poder agafar idees, trobar punts en comú i identificar el camí a seguir. És crearà un espai on poder compart...

Dimecres 25 de Setembre de 2019. 15:00

OC44 - Activa la teva intel·ligència corporal i impulsa el teu canvi laboral (x2)

La intel·ligència corporal mou el cos amb la precisió que cal per assolir els objectius i impulsar els canvis. Partim d'uns hàbits de moviment que ens immobilitzen o activen. Desenvolupa les accions que et costen i potencia les que ja fas gràcies a les actituds corporals d'Estabilitat, Flexibilitat...

Tornar

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE