Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

TornarNotícies

Últimes notícies

4-06-2018

Nous ajuts per a persones que es fan autònomes després d'una situació d'atur

Barcelona Activa destina 2 milions d'euros a la segona convocatòria del programa Llança't, que estarà actiu fins al 30 de juny... (+)

Barcelona Activa destina 2 milions d'euros a la segona convocatòria del programa Llança't, que estarà actiu fins al 30 de juny

17-05-2018

Barcelona Activa a la ràdio per acompanyar en el procés de recerca de feina

Barcelona Activa continua amb el seu objectiu d'acompanyar a les persones en el seu procés de recerca de feina.... (+)

Barcelona Activa continua amb el seu objectiu d'acompanyar a les persones en el seu procés de recerca de feina.

16-04-2018

Barcelona Activa al JOBarcelona 2018, el congrés d'ocupació i orientació laboral

JOBarcelona, organitzat per Fira de Barcelona el 17 i 18 d'abril, preveu més de 8.000 oportunitats professionals i 90 activitats per a joves estudiants d'Universitat. ... (+)

JOBarcelona, organitzat per Fira de Barcelona el 17 i 18 d'abril, preveu més de 8.000 oportunitats professionals i 90 activitats per a joves estudiants d'Universitat.

11-04-2018

Projectes Integrals amb Contractació: mesures actives per sortir de l'atur

Barcelona Activa continua amb la seva tasca d'ajudar a les persones a accedir al món laboral... (+)

Barcelona Activa continua amb la seva tasca d'ajudar a les persones a accedir al món laboral

5-04-2018

Activem el Pla de Desenvolupament Econòmic al districte d'Horta-Guinardó

Es tracta d'un nou PDE municipal liderat per Barcelona Activa i el Districte d'Horta-Guinardó, que inclou un total de 33 mesures per millorar les oportunitats laborals de les persones en atur i promou... (+)

Es tracta d'un nou PDE municipal liderat per Barcelona Activa i el Districte d'Horta-Guinardó, que inclou un total de 33 mesures per millorar les oportunitats laborals de les persones en atur i promoure el treball digne.

28-03-2018

Es busquen nou projectes per a nou locals del Casc Antic i del Raval

El programa Local Local vol omplir baixos buits per impulsar activitats relacionades amb el comerç de proximitat i amb l'economia sostenible.... (+)

El programa Local Local vol omplir baixos buits per impulsar activitats relacionades amb el comerç de proximitat i amb l'economia sostenible.

22-03-2018

Barcelona Activa manté les activitats i els equipaments oberts i només tancarà els dies festius de la Setmana Santa

Algunes instal·lacions, però escurcen l'horari i tanquen abans Dijous Sant... (+)

Algunes instal·lacions, però escurcen l'horari i tanquen abans Dijous Sant

7-03-2018

Impulsem el teixit econòmic de Sants-Montjuïc amb un nou Pla de Desenvolupament

Liderat per Barcelona Activa, el pla inclou 41 mesures consensuades amb entitats i empreses del territori i està dotat amb 1,5 milions d'euros anuals... (+)

Liderat per Barcelona Activa, el pla inclou 41 mesures consensuades amb entitats i empreses del territori i està dotat amb 1,5 milions d'euros anuals

19-02-2018

Barcelona Activa, compromesa amb la contractació responsable i l'accés al mercat laboral dels col·lectius més vulnerables

Els i les joves, les persones aturades, amb problemes de salut mental o en risc d'exclusió, en el centre de les nostres polítiques i programes... (+)

Els i les joves, les persones aturades, amb problemes de salut mental o en risc d'exclusió, en el centre de les nostres polítiques i programes

7-02-2018

Barcelona Activa impulsa el primer Saló de l'Ocupació Juvenil

Tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de març, durant la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona i coincidint amb Saló de l'Ensenyament i el Saló Futura... (+)

Tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de març, durant la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona i coincidint amb Saló de l'Ensenyament i el Saló Futura

16-01-2018

Comences l'any amb propòsits de canvi laboral?

Barcelona Activa ofereix tot un seguit d¿eines, activitats i serveis per trobar feina o reorientar la carrera professional... (+)

Barcelona Activa ofereix tot un seguit d¿eines, activitats i serveis per trobar feina o reorientar la carrera professional

20-12-2017

No tanquem per Nadal!

Consulta els horaris dels diferents equipaments de Barcelona Activa durant el període nadalenc.... (+)

Consulta els horaris dels diferents equipaments de Barcelona Activa durant el període nadalenc.

12-12-2017

Barcelona Activa ajuda a crear 22.300 empreses en 30 anys

L'Auditori de Barcelona va tancar l'aniversari amb un emotiu acte amb les treballadores i els treballadors de l'empresa.... (+)

L'Auditori de Barcelona va tancar l'aniversari amb un emotiu acte amb les treballadores i els treballadors de l'empresa.

11-12-2017

El model de suport a l'emprenedoria inclusiva de Barcelona Activa rep el reconeixement de la Comissió Europea

El model queda inclòs en el programa URBACT, de reconeixement i suport a les bones pràctiques en l'àmbit del desenvolupament urbà sostenible.... (+)

El model queda inclòs en el programa URBACT, de reconeixement i suport a les bones pràctiques en l'àmbit del desenvolupament urbà sostenible.

23-11-2017

Barcelona Activa signa el manifest del projecte BoostInno per impulsar la innovació social

Aquesta iniciativa aplega a 10 ciutats i està lligada al programa URBACT de desenvolupament sostenible de la Comissió Europea. ... (+)

Aquesta iniciativa aplega a 10 ciutats i està lligada al programa URBACT de desenvolupament sostenible de la Comissió Europea.

21-11-2017

El finançament 'matchfunding' arriba a Barcelona Activa

El programa 'Conjuntament' destinarà fins a 96.000 euros de finançament col·lectiu per a 24 iniciatives emprenedores socials i de proximitat.... (+)

El programa 'Conjuntament' destinarà fins a 96.000 euros de finançament col·lectiu per a 24 iniciatives emprenedores socials i de proximitat.

21-11-2017

Bona Feina, Barcelona! Nous ajuts per a la contractació per fomentar l'ocupació de qualitat

El programa ofereix subvencions de fins a 12.000 euros segons el perfil de la persona contractada. ... (+)

El programa ofereix subvencions de fins a 12.000 euros segons el perfil de la persona contractada.

16-11-2017

Barcelona Activa i el Programa Làbora col·laboren en la inserció laboral de persones vulnerables

L'agència de desenvolupament local i l'àrea de Serveis Socials organitzen una sessió de networking entre empreses i persones que busquen feina, amb vista a la campanya de Nadal... (+)

L'agència de desenvolupament local i l'àrea de Serveis Socials organitzen una sessió de networking entre empreses i persones que busquen feina, amb vista a la campanya de Nadal

16-11-2017

#Avuiéseldia, la nova campanya per a joves de Barcelona Activa

Barcelona Activa presenta per primera vegada i de forma unificada tots els programes, serveis i prestacions per a joves, tant pel que fa a ocupació, com a formació i emprenedoria... (+)

Barcelona Activa presenta per primera vegada i de forma unificada tots els programes, serveis i prestacions per a joves, tant pel que fa a ocupació, com a formació i emprenedoria

14-11-2017

Barcelona Activa impulsa amb la UPF una càtedra per avançar els reptes econòmics i socials del segle XXI i crear noves polítiques públiques

A través de la Càtedra de Política Econòmica Local es vol promoure la recerca aplicada entre el sector públic, el món acadèmic i l'àmbit empresarial per generar coneixement i definir mesures concretes... (+)

A través de la Càtedra de Política Econòmica Local es vol promoure la recerca aplicada entre el sector públic, el món acadèmic i l'àmbit empresarial per generar coneixement i definir mesures concretes que millorin l'activitat econòmica i l'ocupació.

9-11-2017

L'economia del terror, de la mà de Loretta Napoleoni

La sala Emprèn de Barcelona Activa es va omplir per escoltar la conferència de l'economista i escriptora Loretta Napoleoni, que portava per títol ''Geopolítica de la globalització económica''.... (+)

La sala Emprèn de Barcelona Activa es va omplir per escoltar la conferència de l'economista i escriptora Loretta Napoleoni, que portava per títol ''Geopolítica de la globalització económica''.

16-10-2017

Obrim el primer Punt de Defensa de Drets Laborals

Barcelona Activa i el districte de Ciutat Vella, posen en marxa aquest servei gratuït d¿assessorament i informació tant per a treballadors/es com per a ocupadors/es. ... (+)

Barcelona Activa i el districte de Ciutat Vella, posen en marxa aquest servei gratuït d¿assessorament i informació tant per a treballadors/es com per a ocupadors/es.

10-10-2017

Barcelona Activa contribueix a la integració de les persones amb problemes de salut mental

En el Dia Mundial de la Salut Mental, Barcelona Activa referma el seu compromís amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats per a tothom. ... (+)

En el Dia Mundial de la Salut Mental, Barcelona Activa referma el seu compromís amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats per a tothom.

9-10-2017

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: ASE Optics, Transfer Systems, EnegiOT i RatedPower.... (+)

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: ASE Optics, Transfer Systems, EnegiOT i RatedPower.

28-09-2017

Barcelona Activa només gestionarà ofertes amb salaris de més de 1.000 euros i contractes de 6 mesos

Un nou protocol reforça l'impuls d'una contractació laboral més justa i de qualitat a la ciutat.... (+)

Un nou protocol reforça l'impuls d'una contractació laboral més justa i de qualitat a la ciutat.

21-09-2017

400 persones troben feina amb el Pla de Xoc contra l'atur de molt llarga durada

El programa de Barcelona Activa inclou formació, assessorament personalitzat i ajuda en la recerca de feina. Hi ha més de 60 cursos per triar i, com a novetat, n¿hi haurà 10 'online'.... (+)

El programa de Barcelona Activa inclou formació, assessorament personalitzat i ajuda en la recerca de feina. Hi ha més de 60 cursos per triar i, com a novetat, n¿hi haurà 10 'online'.

14-09-2017

Barcelona Activa col·labora amb la formació i la inserció laboral de joves al centre comercial Les Glòries

Els i les participants al programa 'Work@Glòries' rebran assessorament professional i es podran beneficiar dels serveis del programa Garantia d'Èxit BCN.... (+)

Els i les participants al programa 'Work@Glòries' rebran assessorament professional i es podran beneficiar dels serveis del programa Garantia d'Èxit BCN.

13-09-2017

La Xarxa d'Ateneus de Fabricació s'ampliarà amb dos espais nous a Gràcia i Nou Barris

El Parc Tecnològic de Barcelona Activa serà la seu d'un d'aquests equipaments de creació 3D, especialitzat en prototipatge i emprenedoria.... (+)

El Parc Tecnològic de Barcelona Activa serà la seu d'un d'aquests equipaments de creació 3D, especialitzat en prototipatge i emprenedoria.

8-09-2017

Barcelona Activa, compromesa amb l'ocupació de qualitat

L'empresa municipal ha adjudicat les dues primeres licitacions amb criteris socials i sostenibles, que garanteixen que cap treballador/a cobri menys de 1000 euros mensuals.... (+)

L'empresa municipal ha adjudicat les dues primeres licitacions amb criteris socials i sostenibles, que garanteixen que cap treballador/a cobri menys de 1000 euros mensuals.

8-09-2017

'La fallida dels experts', conferència de Mark Weisbrot

L'economista i especialista en polítiques publiques dialogarà amb la sociòloga Marina Subirats, dintre del cicle de xerrades dels 30 anys de Barcelona Activa.... (+)

L'economista i especialista en polítiques publiques dialogarà amb la sociòloga Marina Subirats, dintre del cicle de xerrades dels 30 anys de Barcelona Activa.

7-09-2017

Economia Social i Solidària en femení

Barcelona Activa reobre programes d'altres economies adreçats especialment a dones.... (+)

Barcelona Activa reobre programes d'altres economies adreçats especialment a dones.

7-09-2017

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Suite Ebs, Hippo Technologies, Dimo i Spanish Zoom.... (+)

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Suite Ebs, Hippo Technologies, Dimo i Spanish Zoom.

13-07-2017

Horaris d'estiu dels equipaments de Barcelona Activa

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, però els horaris d'atenció presencial i telefònica s'escurcen. ... (+)

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, però els horaris d'atenció presencial i telefònica s'escurcen.

13-07-2017

Barcelona Activa no tanca a l'estiu

S'organitzen programes específics per a la temporada estival i se'n mantenen alguns dels habituals. Es continuen oferint la majoria dels serveis, tot i que els equipaments escurcen el seu horari... (+)

S'organitzen programes específics per a la temporada estival i se'n mantenen alguns dels habituals. Es continuen oferint la majoria dels serveis, tot i que els equipaments escurcen el seu horari

Tornar
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE