Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

TornarNotícies

Últimes notícies

26-10-2018

Barcelona Activa acollirà el XVIII Simposi de la Renda Bàsica

A través de conferències, xerrades i debats es posaran sobre la taula els diferents experiments de renda bàsica que s'estan fent arreu del món, quins resultats estan donant i com poden influir en la d... (+)

A través de conferències, xerrades i debats es posaran sobre la taula els diferents experiments de renda bàsica que s'estan fent arreu del món, quins resultats estan donant i com poden influir en la democràcia i la igualtat de gènere.

21-09-2018

Nou Barris també s'activa!

Els recursos de Barcelona Activa arriben a Nou Barris: neix Nou Barris Activa.... (+)

Els recursos de Barcelona Activa arriben a Nou Barris: neix Nou Barris Activa.

3-07-2018

El programa Treball als barris millora la salut mental de les persones segons un estudi científic

L'any 2017 es van atendre més de 1.900 persones, de les quals 756 van trobar feina... (+)

L'any 2017 es van atendre més de 1.900 persones, de les quals 756 van trobar feina

4-06-2018

Nous ajuts per a persones que es fan autònomes després d'una situació d'atur

Barcelona Activa destina 2 milions d'euros a la segona convocatòria del programa Llança't, que estarà actiu fins al 30 de juny... (+)

Barcelona Activa destina 2 milions d'euros a la segona convocatòria del programa Llança't, que estarà actiu fins al 30 de juny

17-05-2018

Barcelona Activa a la ràdio per acompanyar en el procés de recerca de feina

Barcelona Activa continua amb el seu objectiu d'acompanyar a les persones en el seu procés de recerca de feina.... (+)

Barcelona Activa continua amb el seu objectiu d'acompanyar a les persones en el seu procés de recerca de feina.

16-04-2018

Barcelona Activa al JOBarcelona 2018, el congrés d'ocupació i orientació laboral

JOBarcelona, organitzat per Fira de Barcelona el 17 i 18 d'abril, preveu més de 8.000 oportunitats professionals i 90 activitats per a joves estudiants d'Universitat. ... (+)

JOBarcelona, organitzat per Fira de Barcelona el 17 i 18 d'abril, preveu més de 8.000 oportunitats professionals i 90 activitats per a joves estudiants d'Universitat.

11-04-2018

Projectes Integrals amb Contractació: mesures actives per sortir de l'atur

Barcelona Activa continua amb la seva tasca d'ajudar a les persones a accedir al món laboral... (+)

Barcelona Activa continua amb la seva tasca d'ajudar a les persones a accedir al món laboral

5-04-2018

Activem el Pla de Desenvolupament Econòmic al districte d'Horta-Guinardó

Es tracta d'un nou PDE municipal liderat per Barcelona Activa i el Districte d'Horta-Guinardó, que inclou un total de 33 mesures per millorar les oportunitats laborals de les persones en atur i promou... (+)

Es tracta d'un nou PDE municipal liderat per Barcelona Activa i el Districte d'Horta-Guinardó, que inclou un total de 33 mesures per millorar les oportunitats laborals de les persones en atur i promoure el treball digne.

28-03-2018

Es busquen nou projectes per a nou locals del Casc Antic i del Raval

El programa Local Local vol omplir baixos buits per impulsar activitats relacionades amb el comerç de proximitat i amb l'economia sostenible.... (+)

El programa Local Local vol omplir baixos buits per impulsar activitats relacionades amb el comerç de proximitat i amb l'economia sostenible.

22-03-2018

Barcelona Activa manté les activitats i els equipaments oberts i només tancarà els dies festius de la Setmana Santa

Algunes instal·lacions, però escurcen l'horari i tanquen abans Dijous Sant... (+)

Algunes instal·lacions, però escurcen l'horari i tanquen abans Dijous Sant

7-03-2018

Impulsem el teixit econòmic de Sants-Montjuïc amb un nou Pla de Desenvolupament

Liderat per Barcelona Activa, el pla inclou 41 mesures consensuades amb entitats i empreses del territori i està dotat amb 1,5 milions d'euros anuals... (+)

Liderat per Barcelona Activa, el pla inclou 41 mesures consensuades amb entitats i empreses del territori i està dotat amb 1,5 milions d'euros anuals

19-02-2018

Barcelona Activa, compromesa amb la contractació responsable i l'accés al mercat laboral dels col·lectius més vulnerables

Els i les joves, les persones aturades, amb problemes de salut mental o en risc d'exclusió, en el centre de les nostres polítiques i programes... (+)

Els i les joves, les persones aturades, amb problemes de salut mental o en risc d'exclusió, en el centre de les nostres polítiques i programes

7-02-2018

Barcelona Activa impulsa el primer Saló de l'Ocupació Juvenil

Tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de març, durant la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona i coincidint amb Saló de l'Ensenyament i el Saló Futura... (+)

Tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de març, durant la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona i coincidint amb Saló de l'Ensenyament i el Saló Futura

16-01-2018

Comences l'any amb propòsits de canvi laboral?

Barcelona Activa ofereix tot un seguit d¿eines, activitats i serveis per trobar feina o reorientar la carrera professional... (+)

Barcelona Activa ofereix tot un seguit d¿eines, activitats i serveis per trobar feina o reorientar la carrera professional

20-12-2017

No tanquem per Nadal!

Consulta els horaris dels diferents equipaments de Barcelona Activa durant el període nadalenc.... (+)

Consulta els horaris dels diferents equipaments de Barcelona Activa durant el període nadalenc.

12-12-2017

Barcelona Activa ajuda a crear 22.300 empreses en 30 anys

L'Auditori de Barcelona va tancar l'aniversari amb un emotiu acte amb les treballadores i els treballadors de l'empresa.... (+)

L'Auditori de Barcelona va tancar l'aniversari amb un emotiu acte amb les treballadores i els treballadors de l'empresa.

16-11-2017

Barcelona Activa i el Programa Làbora col·laboren en la inserció laboral de persones vulnerables

L'agència de desenvolupament local i l'àrea de Serveis Socials organitzen una sessió de networking entre empreses i persones que busquen feina, amb vista a la campanya de Nadal... (+)

L'agència de desenvolupament local i l'àrea de Serveis Socials organitzen una sessió de networking entre empreses i persones que busquen feina, amb vista a la campanya de Nadal

16-11-2017

#Avuiéseldia, la nova campanya per a joves de Barcelona Activa

Barcelona Activa presenta per primera vegada i de forma unificada tots els programes, serveis i prestacions per a joves, tant pel que fa a ocupació, com a formació i emprenedoria... (+)

Barcelona Activa presenta per primera vegada i de forma unificada tots els programes, serveis i prestacions per a joves, tant pel que fa a ocupació, com a formació i emprenedoria

14-11-2017

Barcelona Activa impulsa amb la UPF una càtedra per avançar els reptes econòmics i socials del segle XXI i crear noves polítiques públiques

A través de la Càtedra de Política Econòmica Local es vol promoure la recerca aplicada entre el sector públic, el món acadèmic i l'àmbit empresarial per generar coneixement i definir mesures concretes... (+)

A través de la Càtedra de Política Econòmica Local es vol promoure la recerca aplicada entre el sector públic, el món acadèmic i l'àmbit empresarial per generar coneixement i definir mesures concretes que millorin l'activitat econòmica i l'ocupació.

9-11-2017

L'economia del terror, de la mà de Loretta Napoleoni

La sala Emprèn de Barcelona Activa es va omplir per escoltar la conferència de l'economista i escriptora Loretta Napoleoni, que portava per títol ''Geopolítica de la globalització económica''.... (+)

La sala Emprèn de Barcelona Activa es va omplir per escoltar la conferència de l'economista i escriptora Loretta Napoleoni, que portava per títol ''Geopolítica de la globalització económica''.

Tornar
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE