Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

TornarNotícies

Últimes notícies

16-01-2018

Comences l'any amb propòsits de canvi laboral?

Barcelona Activa ofereix tot un seguit d¿eines, activitats i serveis per trobar feina o reorientar la carrera professional... (+)

Barcelona Activa ofereix tot un seguit d¿eines, activitats i serveis per trobar feina o reorientar la carrera professional

20-12-2017

No tanquem per Nadal!

Consulta els horaris dels diferents equipaments de Barcelona Activa durant el període nadalenc.... (+)

Consulta els horaris dels diferents equipaments de Barcelona Activa durant el període nadalenc.

12-12-2017

Barcelona Activa ajuda a crear 22.300 empreses en 30 anys

L'Auditori de Barcelona va tancar l'aniversari amb un emotiu acte amb les treballadores i els treballadors de l'empresa.... (+)

L'Auditori de Barcelona va tancar l'aniversari amb un emotiu acte amb les treballadores i els treballadors de l'empresa.

11-12-2017

El model de suport a l'emprenedoria inclusiva de Barcelona Activa rep el reconeixement de la Comissió Europea

El model queda inclòs en el programa URBACT, de reconeixement i suport a les bones pràctiques en l'àmbit del desenvolupament urbà sostenible.... (+)

El model queda inclòs en el programa URBACT, de reconeixement i suport a les bones pràctiques en l'àmbit del desenvolupament urbà sostenible.

23-11-2017

Barcelona Activa signa el manifest del projecte BoostInno per impulsar la innovació social

Aquesta iniciativa aplega a 10 ciutats i està lligada al programa URBACT de desenvolupament sostenible de la Comissió Europea. ... (+)

Aquesta iniciativa aplega a 10 ciutats i està lligada al programa URBACT de desenvolupament sostenible de la Comissió Europea.

21-11-2017

El finançament 'matchfunding' arriba a Barcelona Activa

El programa 'Conjuntament' destinarà fins a 96.000 euros de finançament col·lectiu per a 24 iniciatives emprenedores socials i de proximitat.... (+)

El programa 'Conjuntament' destinarà fins a 96.000 euros de finançament col·lectiu per a 24 iniciatives emprenedores socials i de proximitat.

21-11-2017

Bona Feina, Barcelona! Nous ajuts per a la contractació per fomentar l'ocupació de qualitat

El programa ofereix subvencions de fins a 12.000 euros segons el perfil de la persona contractada. ... (+)

El programa ofereix subvencions de fins a 12.000 euros segons el perfil de la persona contractada.

16-11-2017

Barcelona Activa i el Programa Làbora col·laboren en la inserció laboral de persones vulnerables

L'agència de desenvolupament local i l'àrea de Serveis Socials organitzen una sessió de networking entre empreses i persones que busquen feina, amb vista a la campanya de Nadal... (+)

L'agència de desenvolupament local i l'àrea de Serveis Socials organitzen una sessió de networking entre empreses i persones que busquen feina, amb vista a la campanya de Nadal

16-11-2017

#Avuiéseldia, la nova campanya per a joves de Barcelona Activa

Barcelona Activa presenta per primera vegada i de forma unificada tots els programes, serveis i prestacions per a joves, tant pel que fa a ocupació, com a formació i emprenedoria... (+)

Barcelona Activa presenta per primera vegada i de forma unificada tots els programes, serveis i prestacions per a joves, tant pel que fa a ocupació, com a formació i emprenedoria

14-11-2017

Barcelona Activa impulsa amb la UPF una càtedra per avançar els reptes econòmics i socials del segle XXI i crear noves polítiques públiques

A través de la Càtedra de Política Econòmica Local es vol promoure la recerca aplicada entre el sector públic, el món acadèmic i l'àmbit empresarial per generar coneixement i definir mesures concretes... (+)

A través de la Càtedra de Política Econòmica Local es vol promoure la recerca aplicada entre el sector públic, el món acadèmic i l'àmbit empresarial per generar coneixement i definir mesures concretes que millorin l'activitat econòmica i l'ocupació.

9-11-2017

L'economia del terror, de la mà de Loretta Napoleoni

La sala Emprèn de Barcelona Activa es va omplir per escoltar la conferència de l'economista i escriptora Loretta Napoleoni, que portava per títol ''Geopolítica de la globalització económica''.... (+)

La sala Emprèn de Barcelona Activa es va omplir per escoltar la conferència de l'economista i escriptora Loretta Napoleoni, que portava per títol ''Geopolítica de la globalització económica''.

16-10-2017

Obrim el primer Punt de Defensa de Drets Laborals

Barcelona Activa i el districte de Ciutat Vella, posen en marxa aquest servei gratuït d¿assessorament i informació tant per a treballadors/es com per a ocupadors/es. ... (+)

Barcelona Activa i el districte de Ciutat Vella, posen en marxa aquest servei gratuït d¿assessorament i informació tant per a treballadors/es com per a ocupadors/es.

10-10-2017

Barcelona Activa contribueix a la integració de les persones amb problemes de salut mental

En el Dia Mundial de la Salut Mental, Barcelona Activa referma el seu compromís amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats per a tothom. ... (+)

En el Dia Mundial de la Salut Mental, Barcelona Activa referma el seu compromís amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats per a tothom.

9-10-2017

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: ASE Optics, Transfer Systems, EnegiOT i RatedPower.... (+)

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: ASE Optics, Transfer Systems, EnegiOT i RatedPower.

28-09-2017

Barcelona Activa només gestionarà ofertes amb salaris de més de 1.000 euros i contractes de 6 mesos

Un nou protocol reforça l'impuls d'una contractació laboral més justa i de qualitat a la ciutat.... (+)

Un nou protocol reforça l'impuls d'una contractació laboral més justa i de qualitat a la ciutat.

21-09-2017

400 persones troben feina amb el Pla de Xoc contra l'atur de molt llarga durada

El programa de Barcelona Activa inclou formació, assessorament personalitzat i ajuda en la recerca de feina. Hi ha més de 60 cursos per triar i, com a novetat, n¿hi haurà 10 'online'.... (+)

El programa de Barcelona Activa inclou formació, assessorament personalitzat i ajuda en la recerca de feina. Hi ha més de 60 cursos per triar i, com a novetat, n¿hi haurà 10 'online'.

14-09-2017

Barcelona Activa col·labora amb la formació i la inserció laboral de joves al centre comercial Les Glòries

Els i les participants al programa 'Work@Glòries' rebran assessorament professional i es podran beneficiar dels serveis del programa Garantia d'Èxit BCN.... (+)

Els i les participants al programa 'Work@Glòries' rebran assessorament professional i es podran beneficiar dels serveis del programa Garantia d'Èxit BCN.

13-09-2017

La Xarxa d'Ateneus de Fabricació s'ampliarà amb dos espais nous a Gràcia i Nou Barris

El Parc Tecnològic de Barcelona Activa serà la seu d'un d'aquests equipaments de creació 3D, especialitzat en prototipatge i emprenedoria.... (+)

El Parc Tecnològic de Barcelona Activa serà la seu d'un d'aquests equipaments de creació 3D, especialitzat en prototipatge i emprenedoria.

8-09-2017

Barcelona Activa, compromesa amb l'ocupació de qualitat

L'empresa municipal ha adjudicat les dues primeres licitacions amb criteris socials i sostenibles, que garanteixen que cap treballador/a cobri menys de 1000 euros mensuals.... (+)

L'empresa municipal ha adjudicat les dues primeres licitacions amb criteris socials i sostenibles, que garanteixen que cap treballador/a cobri menys de 1000 euros mensuals.

8-09-2017

'La fallida dels experts', conferència de Mark Weisbrot

L'economista i especialista en polítiques publiques dialogarà amb la sociòloga Marina Subirats, dintre del cicle de xerrades dels 30 anys de Barcelona Activa.... (+)

L'economista i especialista en polítiques publiques dialogarà amb la sociòloga Marina Subirats, dintre del cicle de xerrades dels 30 anys de Barcelona Activa.

7-09-2017

Economia Social i Solidària en femení

Barcelona Activa reobre programes d'altres economies adreçats especialment a dones.... (+)

Barcelona Activa reobre programes d'altres economies adreçats especialment a dones.

7-09-2017

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Suite Ebs, Hippo Technologies, Dimo i Spanish Zoom.... (+)

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Suite Ebs, Hippo Technologies, Dimo i Spanish Zoom.

13-07-2017

Horaris d'estiu dels equipaments de Barcelona Activa

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, però els horaris d'atenció presencial i telefònica s'escurcen. ... (+)

Barcelona Activa continua oferint durant l'estiu la majoria dels seus serveis, però els horaris d'atenció presencial i telefònica s'escurcen.

13-07-2017

Barcelona Activa no tanca a l'estiu

S'organitzen programes específics per a la temporada estival i se'n mantenen alguns dels habituals. Es continuen oferint la majoria dels serveis, tot i que els equipaments escurcen el seu horari... (+)

S'organitzen programes específics per a la temporada estival i se'n mantenen alguns dels habituals. Es continuen oferint la majoria dels serveis, tot i que els equipaments escurcen el seu horari

7-06-2017

JoBMarketPlace al Sónar D, a la recerca de talent creatiu

Les empreses Penguin Random House i Nueveojos reclutaran professionals de la indústria cultural amb el suport de Barcelona Activa. ... (+)

Les empreses Penguin Random House i Nueveojos reclutaran professionals de la indústria cultural amb el suport de Barcelona Activa.

5-05-2017

Acredita't ja per el BIZBarcelona gratuïtament amb Barcelona Activa

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a la fira BIZBarcelona de la mà de Barcelona Activa. ... (+)

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a la fira BIZBarcelona de la mà de Barcelona Activa.

10-03-2017

Pla de Desenvolupament Econòmic de Nou Barris 2016-2020: ocupació de qualitat

El Pla de Desenvolupament Econòmic de Nou Barris 2016-2020, en el qual Barcelona Activa està activament implicada, té com a objectiu fomentar l¿ocupació de qualitat, tenint en compte els col·lectius m... (+)

El Pla de Desenvolupament Econòmic de Nou Barris 2016-2020, en el qual Barcelona Activa està activament implicada, té com a objectiu fomentar l¿ocupació de qualitat, tenint en compte els col·lectius més vulnerables, així com potenciar el desenvolupament de l¿economia de proximitat i els projectes d¿economia social i solidària.

2-03-2017

Estàs On? El programa de ciberalfabetització per a infants, joves i més grans de 55 anys

Barcelona és una ciutat capdavantera en l¿ús d¿internet. De fet gairebé nou de cada deu barcelonins i barcelonines es connecten a la xarxa diàriament. Però, tot i això, existeix una escletxa digital a... (+)

Barcelona és una ciutat capdavantera en l¿ús d¿internet. De fet gairebé nou de cada deu barcelonins i barcelonines es connecten a la xarxa diàriament. Però, tot i això, existeix una escletxa digital a la ciutat i les diferències es detecten per franges d¿edat, per barris, per nivell de formació i per situació laboral.

7-02-2017

Les conferències d'Emprendre amb valors difondran l'esperit innovador entre les persones joves

El curs passat gairebé 3.000 alumnes van participar de l'activitat. La inscripció per a la tercera conferència està oberta. ... (+)

El curs passat gairebé 3.000 alumnes van participar de l'activitat. La inscripció per a la tercera conferència està oberta.

1-02-2017

Barcelona Activa promou la igualtat d'oportunitats i el respecte a la diversitat en el mercat de treball

L'Agència de Desenvolupament Local s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que es va constituir el passat mes de juny per desenvolupar polítiqu... (+)

L'Agència de Desenvolupament Local s'adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que es va constituir el passat mes de juny per desenvolupar polítiques en defensa dels drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals

1-02-2017

Ets artesà i tens ganes de crear el teu propi negoci?

Barcelona Activa presenta un nou programa per artesans i artesanes amb esperit emprenedor. El Programa Fet a mà, ofereix a tots els participants diferents recursos per portar a terme la vostra idea de... (+)

Barcelona Activa presenta un nou programa per artesans i artesanes amb esperit emprenedor. El Programa Fet a mà, ofereix a tots els participants diferents recursos per portar a terme la vostra idea de negoci

Tornar
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE