Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Comunicació

La comunicació -escrita, sonora o bé visual- és una activitat que s'identifica amb la interacció social entre persones. En l'escenari professional forma part d'un gran grup que constitueix el sector de la comunicació, integrat per organitzacions productores de continguts, per distribuïdores que agrupen algun tipus d'audiència al voltant d'un producte, per entitats públiques i privades, i per l'àmbit tecnològic. Aquestes empreses demanden professionals de diversos perfils i amb formació i experiència en diferents àmbits.

Comunicació

01-2009 | *** | català | principiant

Documents (5 de 11)

Mapa Conceptual: Industries Creatives i Intel·ligencia Artificial

03-2020 | *** | català | principiant

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial d'Indústries Creatives i Intel·ligència Artificial, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial d'Indústries Creatives i Intel·ligència Artificial, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

Data d'edició: 03-2020

Obrir

Mapa conceptual videojocs

05-2019 | *** | català | principiant

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la Jornada sectorial dels videojocs, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la Jornada sectorial dels videojocs, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 05-2019

Obrir

Ocupacions més demandades al Mercat de Treball. Informe Global 2015

11-2015 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències dels sectors i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2015

Obrir

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector de la Comunicació

10-2015 | *** | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector de la Comunicació, amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2015

Obrir

Ocupacions més demandades al sector de la Comunicació

09-2014 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Deloitte-Barcelona Activa que identifica les ocupacions més demandades en el sector de la Comunicació, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la

Breu informe elaborat per Deloitte-Barcelona Activa que identifica les ocupacions més demandades en el sector de la Comunicació, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències del sector i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 09-2014

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (5 de 6)

Jornada sectorial: Indústries creatives

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants en la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit de les Indústries Creatives en el futur de l'ocupació a la ciutat de Barcelona.

Testimoni: Gina Tost

Gina Tost, directora de Màrqueting i operacions de IGG i periodista especialitzada en videojocs, ens parla sobre quins perfils professionals busquen les empreses en l'àmbit dels videojocs. També ressalta algunes de les competències més valorades per les empreses del sector.

Jornada sectorial: Videojocs

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial dels videojocs en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Àmbit Mobile

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit de les telecomunicacions en el futur de l'ocupació.

Jornades Sectorials: Entorns immersius

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants en la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit dels entorns immersius en el futur de l'ocupació a la ciutat de Barcelona.

Veure més videos

Enllaços d'interès (5 de 6)

Formació i ocupació al Col·legi de Periodistes de Catalunya

28-02-2018 | *** | català | principiant

El periodisme exigeix una formació contínua per adaptar-se a les transformacions de l'ofici; és per això que el Col·legi de Periodistes de Catalunya ofereix cursos, jornades i conferències de

El periodisme exigeix una formació contínua per adaptar-se a les transformacions de l'ofici; és per això que el Col·legi de Periodistes de Catalunya ofereix cursos, jornades i conferències de forma periòdica. Pots consultar a l'enllaç l'oferta que tenen per a particulars i/o empreses.

https://www.periodistes.cat/formacio

Laboratori de Comunicació Digital de Catalunya (DigiLab.cat)

21-02-2018 | ** | català | avançat

Eina que analitza el periodisme que neix a Internet i les seves relacions amb d'altres vies de comunicació.

Eina que analitza el periodisme que neix a Internet i les seves relacions amb d'altres vies de comunicació.

http://www.digilab.cat/

Direcció General de Mitjans de Comunicació

07-10-2013 | ** | català | avançat

La Direcció General de Mitjans de Comunicació, depenent de la Secretaria de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, treballa, d'una banda, amb la intenció de fomentar i donar suport

La Direcció General de Mitjans de Comunicació, depenent de la Secretaria de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, treballa, d'una banda, amb la intenció de fomentar i donar suport als mitjans de comunicació de Catalunya, des de les publicacions escrites i el sector de la comunicació audiovisual fins als nous mitjans digitals. De l'altra, gestiona i fa propostes de planificació de l'espectre radioelèctric i exerceix el control sobre els mitjans de comunicació audiovisuals.

http://www20.gencat.cat/portal/site/mitjansdecomunicacio

Observatori Europeu de l'Audiovisual

01-08-2013 | ** | altres | avançat

L'observatori Europeu de l'Audiovisual ofereix diverses bases de dades sobre diferents temes relacionats amb el món audiovisual.

L'observatori Europeu de l'Audiovisual ofereix diverses bases de dades sobre diferents temes relacionats amb el món audiovisual.

http://www.obs.coe.int/

Comunicació 21

24-12-2013 | ** | català | avançat

Portal d'informació sobre el sector de la comunicació a Catalunya. El portal inclou entrevistes d'experts del sector, notícies d'interès i articles d'opinió, entre d'altres. Està impulsat pel Grup Comunicació

Portal d'informació sobre el sector de la comunicació a Catalunya. El portal inclou entrevistes d'experts del sector, notícies d'interès i articles d'opinió, entre d'altres. Està impulsat pel Grup Comunicació 21, responsable del desenvolupament de una de les principals cadenes de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya.

http://comunicacio21.cat/

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Comunicació


Mapa conceptual videojocs
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE