Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Cultura

El sector de la cultura, contemplat des de la perspectiva de les oportunitats de treball, presenta un ampli ventall de possibilitats. Parlem d'ocupacions relacionades amb el patrimoni, la indústria del llibre o de la música, les arts escèniques, la producció audiovisual, les arts aplicades, etc. I és que factors generals com l'increment del temps lliure, la major esperança de vida o el millor nivell de formació de les persones estan generant una demanda de nous serveis que amplien les possibilitats de treball; però també la mateixa vocació cultural de Barcelona, un dels trets distintius de la ciutat, incideix positivament en l'evolució de l'ocupació en aquest sector.

Cultura

01-2012 | *** | català | principiant

Documents (5 de 9)

Mapa conceptual arts escèniques

03-2019 | *** | català | principiant

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de les Arts escèniques, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de les Arts escèniques, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 03-2019

Obrir

Ocupacions més demandades al Mercat de Treball. Informe Global 2015

11-2015 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències dels sectors i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2015

Obrir

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector de la Cultura

10-2015 | *** | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector de la Cultura amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2015

Obrir

Ocupacions més demandades al sector de la Cultura

07-2014 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Deloitte-Barcelona Activa que identifica les ocupacions més demandades en el sector de la cultura, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la

Breu informe elaborat per Deloitte-Barcelona Activa que identifica les ocupacions més demandades en el sector de la cultura, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències del sector i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 07-2014

Obrir

Informe sectorial: Arts escèniques

01-2013 | *** | català | avançat

Informe sectorial de les arts escèniques de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i

Informe sectorial de les arts escèniques de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest sector econòmic, tant a nivell d'activitat, com dels perfils professionals associats a aquestes noves tendències i pautes de canvi.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-2013

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (5 de 7)

Jornada sectorial: Indústries creatives

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants en la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit de les Indústries Creatives en el futur de l'ocupació a la ciutat de Barcelona.

Testimoni: Gina Tost

Gina Tost, directora de Màrqueting i operacions de IGG i periodista especialitzada en videojocs, ens parla sobre quins perfils professionals busquen les empreses en l'àmbit dels videojocs. També ressalta algunes de les competències més valorades per les empreses del sector.

Jornada sectorial: Videojocs

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial dels videojocs en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Arts escèniques

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit de les arts escèniques en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Indústries Culturals

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants en la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit de les indústries culturals en el futur de l'ocupació a la ciutat de Barcelona.

Veure més videos

Enllaços d'interès (5 de 9)

Indicadors laborals dels sectors creatius a Barcelona 2019

19-12-2019 | ** | català | principiant

Pràctica Infografia sobre els indicadors laborals dels sectors creatius a Barcelona 2019, elaborada pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica, i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona.

Pràctica Infografia sobre els indicadors laborals dels sectors creatius a Barcelona 2019, elaborada pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica, i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona.

Autor: Barcelona Activa
Data de publicació: 19-12-2019

https://infogram.com/indicadors-laborals-dels-sectors-creatius-a-barcelona-2019-1h7j4dx7zq9v2nr?live

Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales

01-03-2018 | ** | castellà | principiant

La Federació Estatal d'Associacions de Gestors Culturals (FEAGC) es va fundar en 1999 amb l'objectiu de transformar la Federació en un catalitzador proactiu de les polítiques culturals promogudes pel

La Federació Estatal d'Associacions de Gestors Culturals (FEAGC) es va fundar en 1999 amb l'objectiu de transformar la Federació en un catalitzador proactiu de les polítiques culturals promogudes pel Ministeri de Cultura i que afecten al conjunt dels gestors culturals a Espanya.

http://feagc.com/

Institut del Teatre de Barcelona

01-03-2018 | ** | català | avançat

L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona és una institució cultural amb una llarga trajectòria històrica de dedicació a la formació en les diverses especialitats de les arts

L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona és una institució cultural amb una llarga trajectòria històrica de dedicació a la formació en les diverses especialitats de les arts escèniques i a la documentació, la investigació, el foment i la difusió del fet teatral. Està format per quatre escoles, un Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques i cinc sales teatrals. Té la seu central a Barcelona i dos centres territorials a Terrassa i Vic.

http://www.institutdelteatre.cat/

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya

09-04-2014 | *** | català | principiant

L'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) va ser fundada al 1993 amb la intenció de ser el punt de trobada i la plataforma de representació

L'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) va ser fundada al 1993 amb la intenció de ser el punt de trobada i la plataforma de representació i de reflexió dels gestors culturals catalans: professionals de la gestió en els camps de les arts escèniques, el patrimoni, la música, les arts visuals, la cultura popular i tradicional, i de tots els àmbits artístics o culturals, tant públics com privats. L'APGCC està integrada per més de 600 gestors culturals de tot Cataluny...

http://www.gestorcultural.org

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

09-04-2014 | *** | català | avançat

Web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb informació d'interès sobre el sector i les activitats que s'hi desenvolupen. En l'apartat de 'Dades Culturals' podrem consultar,

Web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb informació d'interès sobre el sector i les activitats que s'hi desenvolupen. En l'apartat de 'Dades Culturals' podrem consultar, per exemple, l'informe anual de 'Estadístiques Culturals de Catalunya'.

http://www20.gencat.cat/portal/site/CulturaDepartament/menuitem.a698cbe5a26e56a65a2a63a7b0c0e1a0/?vgnextoid=04e6923f01369010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=04e6923f01369010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Cultura

Arts escèniques

Gestió cultural

Indústries culturals

Mapa conceptual arts escèniquesDades clau arts escèniques
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE