Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Indústria tèxtil

El nou context competitiu global comporta també nous reptes per a la indústria tèxtil, fet que ha desembocat en la necessitat d'una profunda reestructuració del sector i la transformació dels seus sistemes productius, organitzatius i comercials. Com a conseqüència d'aquesta adaptació del sector a un nou entorn productiu, ocupacions tradicionals, com la de patronista, s'han transformat, i han aparegut un seguit de noves ocupacions on la investigació i l'aplicació de les noves tecnologies tenen un paper clau. D'aquí que aquest sector necessiti de professionals amb nous coneixements i noves competències per fer front a aquest nou repte.

Tèxtil

01-2006 | *** | català | principiant

Documents (5 de 7)

Mapa conceptual Indústria 4.0

11-2019 | *** | català | principiant

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de la Indústria 4.0, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de la Indústria 4.0, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2019

Obrir

Ocupacions més demandades al Mercat de Treball. Informe Global 2015

11-2015 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències dels sectors i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2015

Obrir

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector de la Indústria Tèxtil

10-2015 | *** | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició diferents canals de recerca de feina en el sector

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició diferents canals de recerca de feina en el sector Indústria Tèxtil, amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2015

Obrir

Informe sectorial: Indústria tèxtil

01-2013 | *** | català | avançat

Informe sectorial de la indústria tèxtil de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i

Informe sectorial de la indústria tèxtil de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest sector econòmic, tant a nivell d'activitat, com dels perfils professionals associats a aquestes noves tendències i pautes de canvi.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-2013

Obrir

Càpsula sectorial d'Indústria tèxtil: la distribució de circuit curt

11-2012 | *** | català | avançat

Càpsula sectorial de la Indústria tèxtil que tracta en detall l'impacte d'una tendència sobre el sector i els i les professionals que s'hi dediquen

Càpsula sectorial de la Indústria tèxtil que tracta en detall l'impacte d'una tendència sobre el sector i els i les professionals que s'hi dediquen

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2012

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (2 de 2)

Jornada sectorial: Fabricació Digital i Impressió 3D

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Fabricació Digital i la Impressió 3D en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Indústria 4.0

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Indústria 4.0 en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 9)

CITYC. Centro de Información Textil y de la Confección

23-01-2017 | ** | castellà | avançat

Portal que ofereix informació i enllaços diversos sobre el sector: les principals xifres sobre l'activitat econòmica i l'ocupació del sector a nivell estatal, associacions tèxtils, una relació de les

Portal que ofereix informació i enllaços diversos sobre el sector: les principals xifres sobre l'activitat econòmica i l'ocupació del sector a nivell estatal, associacions tèxtils, una relació de les publicacions més recents, i un butlletí editat per la pròpia entitat.

http://cityc.es/

Observatorio Industrial Sector Textil-Confección

23-01-2017 | ** | castellà | avançat

Observatori del sector tèxtil promogut pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio. En aquest portal es pot obtenir informació sobre diverses jornades organitzades pel Ministeri entorn diversos aspectes del

Observatori del sector tèxtil promogut pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio. En aquest portal es pot obtenir informació sobre diverses jornades organitzades pel Ministeri entorn diversos aspectes del sector tèxtil, així com diversos continguts exposats en les jornades.

http://www.minetad.gob.es/industria/observatorios/SectorTextil/Paginas/miembros.aspx#contenido

Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees

24-12-2013 | ** | anglés | avançat

ACTE, Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, va ser fundada a Portugal, en 1991, per sis municipis i actualment és una de les primeres associacions d'autoritats locals a nivell europeu.

ACTE, Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, va ser fundada a Portugal, en 1991, per sis municipis i actualment és una de les primeres associacions d'autoritats locals a nivell europeu. ACTE té com fi fundacional el de representar i defensar els interessos de les col·lectivitats territorials i organismes adherents que representen als territoris amb presència dels sectors tèxtil, confecció, pell, calçat i complements de moda.

http://www.acte.net/

Noves professions de moda: coolhunter 2.0, blogger o patronista per ordinador

13-09-2013 | *** | castellà | avançat

Post on es recullen les principals noves ocupacions del sector de la moda com ara el coolhunter 2.0, el blogger o el patronista per ordinador sorgides com a conseqüència

Post on es recullen les principals noves ocupacions del sector de la moda com ara el coolhunter 2.0, el blogger o el patronista per ordinador sorgides com a conseqüència de les noves tecnologies, l'ús de les xarxes socials i el món virtual.

http://www.zoomnews.es/100767/estilo-vida/moda/nuevas-profesiones-moda-coolhunter-20-blogger-o-patronista-ordenador

AITEX - Instituto Tecnológico Textil

04-09-2013 | ** | castellà | avançat

Institut tecnològic promogut per la Generalitat Valenciana. Aitex és centre de referència en investigació, innovació i serveis tècnics avançats per al sector tèxtil. El portal inclou informació exhaustiva sobre

Institut tecnològic promogut per la Generalitat Valenciana. Aitex és centre de referència en investigació, innovació i serveis tècnics avançats per al sector tèxtil. El portal inclou informació exhaustiva sobre les darreres novetats del sector i els principals projectes en I D i, així com una revista on-line anomenada Textil.

http://www.aitex.es/

Veure més enllaços

Infografia Indústria 4.0
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE