Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Telecomunicacions i TIC

Les telecomunicacions i les TIC engloben totes les empreses que tenen per activitat principal la fabricació de béns o els serveis relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), així com amb les xarxes i infraestructures que permeten el seu funcionament. L'àrea de les TIC engloba la fabricació d'equips informàtics (hardware), així com equips de comunicacions (antenes, aparells de televisió, telèfons mòbils), les activitats informàtiques (software, bases de dades, manteniment d'equips informàtics, protecció de dades), com les relatives a telecomunicacions (telefonia, televisió). Encara que el sector empresarial es redueix a les empreses que tenen aquestes àrees com activitat principal, el cert és que els/les professionals de les telecomunicacions i les TIC no només treballen en aquest tipus d'empreses, sinó que actualment estan presents en tots els sectors empresarials.

Telecomunicacions i TIC

02-2011 | *** | català | principiant

Documents (5 de 9)

Ocupacions més demandades al sector de les Telecomunicacions i les TIC

11-2015 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades en el sector de les Telecomunicacions i les TIC, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades en el sector de les Telecomunicacions i les TIC, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències del sector i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2015

Obrir

Ocupacions més demandades al Mercat de Treball. Informe Global 2015

11-2015 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències dels sectors i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2015

Obrir

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector de les Telecomunicacions i les TIC

10-2015 | *** | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector de les Telecomunicacions i TIC, amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector. >

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2015

Obrir

Informe sectorial: Telecomunicacions i TIC

01-2013 | *** | català | avançat

Informe sectorial de les telecomunicacions i les TIC de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències,

Informe sectorial de les telecomunicacions i les TIC de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest sector econòmic, tant a nivell d'activitat, com dels perfils professionals associats a aquestes noves tendències i pautes de canvi.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-2013

Obrir

Càpsula sectorial de Telecomunicacions i TIC: Business intelligence

11-2012 | *** | català | avançat

Càpsula sectorial de les telecomunicacions i TIC que tracta en detall l'impacte d'una tendència sobre el sector i els i les professionals que s'hi dediquen.

Càpsula sectorial de les telecomunicacions i TIC que tracta en detall l'impacte d'una tendència sobre el sector i els i les professionals que s'hi dediquen.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2012

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (3 de 3)

Jornada sectorial: Àmbit Mobile

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit de les telecomunicacions en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Fabricació Digital i Impressió 3D

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Fabricació Digital i la Impressió 3D en el futur de l'ocupació.

Jornada sectorial: Indústria 4.0

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Indústria 4.0 en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 10)

Indicadors laborals del Sector TIC a Barcelona 2017

21-03-2018 | *** | català | principiant

Infografia que mostra en gràfics la creació de llocs de treball, tipus de contracte, taxa d'atur i d'altres indicadors laborals del sector TIC a Barcelona l'any 2017. El document

Infografia que mostra en gràfics la creació de llocs de treball, tipus de contracte, taxa d'atur i d'altres indicadors laborals del sector TIC a Barcelona l'any 2017. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona a partir de dades del Departament d'Estadística de l'Ajuntament.

https://infogram.com/indicadors-laborals-del-sector-tic-2017-1h9j6qxmwv552gz

Estadístiques laborals i econòmiques del sector TIC a Catalunya

28-02-2018 | ** | català | principiant

Dades estadístiques sobre la societat de la informació, i aquells temes relacionats amb la producció, l'ús i l'impacte de les TIC i dels serveis de contingut digital a Catalunya.

Dades estadístiques sobre la societat de la informació, i aquells temes relacionats amb la producció, l'ús i l'impacte de les TIC i dels serveis de contingut digital a Catalunya. Elaborat per l'Institut d'Estadística de la Generalitat.

http://www.idescat.cat/pub/?id=etic&n=7&m=m

Indicadors laborals del sector TIC a Barcelona 2016

07-03-2017 | *** | català | avançat

Infografia que presenta les principals dades del sector TIC l'any 2016, on s'hi analitzen el perfil de la contractació, els salaris mitjans, evolució del sector, entre d'altres. El document

Infografia que presenta les principals dades del sector TIC l'any 2016, on s'hi analitzen el perfil de la contractació, els salaris mitjans, evolució del sector, entre d'altres. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona a partir de dades del Departament d'Estadística de l'Ajuntament.

Data de publicació: 07-03-2017

http://bit.ly/indicadors-laborals-sector-TIC

Sectors econòmics i FP: Sector Indústria 4.0

10-02-2017 | ** | català | avançat

La Fundació BCN Formació Professional, elabora els estudis Els sectors econòmics emergents i la formació professional a la RMB. L'estudi sobre la Indústria 4.0 és una aproximació

La Fundació BCN Formació Professional, elabora els estudis Els sectors econòmics emergents i la formació professional a la RMB. L'estudi sobre la Indústria 4.0 és una aproximació a l'impacte que aquestes tecnologies tindran en la formació i l'ocupació -tant en els nous perfils professionals com en els ja existents- fent especial èmfasi als vinculats a la Formació Professional.

Data de publicació: 10-02-2017

http://fundaciobcnfp.cat/images/Observatori/pdf/Sectors_emergents_2016_web.pdf

Barcelona Digital Centre Tecnològic

16-12-2015 | *** | català | avançat

Barcelona Digital Centre Tecnològic (BDigital) és un centre tecnològic avançat especialitzat en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en els camps de la Salut,

Barcelona Digital Centre Tecnològic (BDigital) és un centre tecnològic avançat especialitzat en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en els camps de la Salut, la Seguretat, la Mobilitat i l'energia i l'Alimentació i el Medi Ambient.

http://www.bdigital.org/

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Telecomunicacions i TIC

Telecomunicacions

TIC

Infografia Indústria 4.0Dades clau del sector
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE