Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Transport

El transport de viatgers i mercaderies (ja sigui terrestre, aeri o fins i tot marítim) és un sector econòmic d'una enorme i creixent importància estratègica per a la indústria, el comerç i la mobilitat de les persones. Al seu torn, el transport ha de contribuir al desenvolupament i a la sostenibilitat del sistema econòmic i social. Per això, existeix la necessitat de canviar les pautes de mobilitat. Però a més, un segon element crucial per a intentar fer compatible transport i sostenibilitat és la intermodalitat. El transport s'ha convertit en una indústria estratègica per a una economia creixentment globalitzada i això hauria també de comportar una major consideració de les necessitats d'aquest sector a tots els nivells.

Transport

12-2010 | *** | català | principiant

Documents (5 de 8)

Mapa Conceptual: Economia Blava

01-2020 | *** | català | principiant

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de l'Economia Blava, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

En aquest mapa conceptual podràs consultar el contingut parlat a la jornada sectorial de l'Economia Blava, i a part, descobrir i navegar per documents relacionats amb aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-2020

Obrir

Ocupacions més demandades al Mercat de Treball. Informe Global 2015

11-2015 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències dels sectors i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 11-2015

Obrir

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector Transport

10-2015 | *** | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector Transport amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 10-2015

Obrir

Ocupacions més demandades al sector del Transport

09-2014 | *** | català | avançat

Breu informe elaborat per Deloitte-Barcelona Activa que identifica les ocupacions més demandades en el sector del Transport, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva

Breu informe elaborat per Deloitte-Barcelona Activa que identifica les ocupacions més demandades en el sector del Transport, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències del sector i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 09-2014

Obrir

Informe sectorial: Transport aeri

01-2013 | *** | català | avançat

Informe sectorial de transport aeri de Barcelona Activa . Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i

Informe sectorial de transport aeri de Barcelona Activa . Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest sector econòmic, tant a nivell d'activitat, com dels perfils professionals associats a aquestes noves tendències i pautes de canvi.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-2013

Obrir

Veure més documents

Videos Relacionats (2 de 2)

Jornada sectorial: Economia blava

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants en la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de l'àmbit de l'Economia Blava en el futur de l'ocupació a la ciutat de Barcelona.

Jornada sectorial: Indústria 4.0

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Indústria 4.0 en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 15)

Estudi sobre l'Economia Verda a Barcelona. Síntesi de resultats

23-02-2016 | *** | català | avançat

L'estudi presenta un conjunt d'indicadors de l'economia verda a l'àrea de Barcelona per tal de conèixer la seva dimensió i evolució, i planteja reptes i oportunitats d'aquesta.

L'estudi presenta un conjunt d'indicadors de l'economia verda a l'àrea de Barcelona per tal de conèixer la seva dimensió i evolució, i planteja reptes i oportunitats d'aquesta.

Data de publicació: 15-11-2015

http://www.slideshare.net/barcelonactiva/estudi-sobre-leconomia-verda-a-barcelona

Estudio del Sector Logístico 2014: Gestión de la cadena de suministro en España - SEPE

17-07-2014 | ** | castellà | avançat

L'Estudi del Sector Logístic 2014, elaborat per el SEPE, ofereix informació actualitzada i validada per diferents experts i agents socials del sector que han aportat els seus coneixements i

L'Estudi del Sector Logístic 2014, elaborat per el SEPE, ofereix informació actualitzada i validada per diferents experts i agents socials del sector que han aportat els seus coneixements i opinions. També s'ofereix informació sobre la projecció de futur del sector, en relació a l'ocupació i la formació professional, a través d'entrevistes, enquestes i reunions realitzades per els tècnics de l'Observatori de les Ocupacions del SEPE. >

https://www.sepe.es/contenido/observatorio/mercado_trabajo/2410-1.pdf

Logística: el sector clau. Reportatge Programa 'Valor Afegit' TV3

20-02-2014 | *** | català | principiant

Vídeo del Programa 'Valor Afegit' de TV3, centrat en el sector de la Logística (min. 01:00 a 17.10), en el que s'explica com ha deixat de ser només una

Vídeo del Programa 'Valor Afegit' de TV3, centrat en el sector de la Logística (min. 01:00 a 17.10), en el que s'explica com ha deixat de ser només una manera de fer arribar els productes ràpidament i amb els mínims costos. Actualment aquest sector agrupa més de 30.000 empreses a Catalunya i en destaca el seu paper clau per millorar la competitivitat del conjunt de l'economia del país, tot i que la millora de les infraestructures esdevé una condició necessària per donar-li l'impuls definitiu. ...

http://www.tv3.cat/videos/4912232/Valor-afegit---19022014

Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció

20-02-2014 | * | català | principiant

Saló Internacional de la Logística i la Manutenció on es donen cita les principals empreses i professionals del sector i es mostren les darreres novetats i innovacions relacionades.

Saló Internacional de la Logística i la Manutenció on es donen cita les principals empreses i professionals del sector i es mostren les darreres novetats i innovacions relacionades.

http://www.silbcn.com/cat/

El portal del Transporte y la Logística

14-01-2014 | *** | castellà | avançat

El portal del Transport i la Logística ofereix àmplia informació d'actualitat del sector. Conté apartats específics de transport per carretera, transport marítim i ofertes de feina, entre d'altres.

El portal del Transport i la Logística ofereix àmplia informació d'actualitat del sector. Conté apartats específics de transport per carretera, transport marítim i ofertes de feina, entre d'altres.

http://www.logisticaytransporte.es/

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR:
Transport

Transport aeri

Transport terrestre

 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE