Ajuntament de Barcelona | Capital humàEl web de l'Ajuntament de Barcelona

Inici  > Sectors

Accedeix a tots els sectors econòmics

Telecomunicacions i TIC: TIC

Les TIC, Tecnologies de la Informació i la Comunicació, engloben les activitats relacionades amb la producció de béns de consum com són la fabricació de hardware, el desenvolupament de software i d'aplicacions informàtiques o multimèdia, la prestació i la comercialització de serveis informàtics, i l'electrònica de consum. Cal tenir en compte que, a més de ser un sector productiu en sí mateix, és transversal i tractor d'altres sectors econòmics.

Documents (4 de 4)

Ocupacions més demandades al sector de les Telecomunicacions i les TIC

15-11-2015 | | català | avançat

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades en el sector de les Telecomunicacions i les TIC, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de

Breu informe elaborat per Barcelona Activa-Deloitte que identifica les ocupacions més demandades en el sector de les Telecomunicacions i les TIC, a partir de l'anàlisi de l'actual mercat de treball i la seva projecció. El document també dóna a conèixer les principals tendències del sector i el seu impacte en els perfils professionals requerits i les competències més valorades.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 15-11-2015

Obrir

Recursos per a la Recerca de Feina al Sector de les Telecomunicacions i les TIC

16-10-2015 | | català | avançat

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el

Saps on trobar les ofertes que et poden interessar segons el sector on cerques feina? Posem a la teva disposició els diferents canals de recerca de feina en el sector de les Telecomunicacions i TIC, amb tots els recursos que et poden ser d'utilitat: portals d'ocupació, empreses de selecció, directoris d'empresa, etc. Així com consells per orientar la teva recerca de feina en aquest sector. >

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 16-10-2015

Obrir

Informe sectorial: Telecomunicacions i TIC

01-01-2013 | | català | avançat

Informe sectorial de les telecomunicacions i les TIC de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències,

Informe sectorial de les telecomunicacions i les TIC de Barcelona Activa. Es tracta d'un document que, de manera breu i concisa, dóna a conèixer quines són les principals tendències, presents i futures, d'aquest sector econòmic, tant a nivell d'activitat, com dels perfils professionals associats a aquestes noves tendències i pautes de canvi.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 01-01-2013

Obrir

Càpsula sectorial de Telecomunicacions i TIC: Cloud computing

07-10-2011 | | català | avançat

Càpsula sectorial de telecomunicacions i TIC que tracta en detall l'impacte d'aquesta tendència sobre el sector i els i les professionals que s'hi dediquen.

Càpsula sectorial de telecomunicacions i TIC que tracta en detall l'impacte d'aquesta tendència sobre el sector i els i les professionals que s'hi dediquen.

Autor: Barcelona Activa
Data d'edició: 07-10-2011

Obrir

Videos Relacionats (1 de 1)

Jornada sectorial: Fabricació Digital i Impressió 3D

Vídeo on trobaràs un resum dels conceptes clau que van debatre els i les professionals i empreses participants a la jornada sectorial sobre l'impacte i potencial de la Fabricació Digital i la Impressió 3D en el futur de l'ocupació.

Enllaços d'interès (5 de 8)

Indicadors laborals del Sector TIC a Barcelona 2017

21-03-2018 | | català | principiant

Infografia que mostra en gràfics la creació de llocs de treball, tipus de contracte, taxa d'atur i d'altres indicadors laborals del sector TIC a Barcelona l'any 2017. El document

Infografia que mostra en gràfics la creació de llocs de treball, tipus de contracte, taxa d'atur i d'altres indicadors laborals del sector TIC a Barcelona l'any 2017. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona a partir de dades del Departament d'Estadística de l'Ajuntament.

https://infogram.com/indicadors-laborals-del-sector-tic-2017-1h9j6qxmwv552gz

Estadístiques laborals i econòmiques del sector TIC a Catalunya

28-02-2018 | | català | principiant

Dades estadístiques sobre la societat de la informació, i aquells temes relacionats amb la producció, l'ús i l'impacte de les TIC i dels serveis de contingut digital a Catalunya.

Dades estadístiques sobre la societat de la informació, i aquells temes relacionats amb la producció, l'ús i l'impacte de les TIC i dels serveis de contingut digital a Catalunya. Elaborat per l'Institut d'Estadística de la Generalitat.

http://www.idescat.cat/pub/?id=etic&n=7&m=m

Indicadors laborals del sector TIC a Barcelona 2016

07-03-2017 | | català | avançat

Infografia que presenta les principals dades del sector TIC l'any 2016, on s'hi analitzen el perfil de la contractació, els salaris mitjans, evolució del sector, entre d'altres. El document

Infografia que presenta les principals dades del sector TIC l'any 2016, on s'hi analitzen el perfil de la contractació, els salaris mitjans, evolució del sector, entre d'altres. El document ha estat elaborat pel Departament d'Estudis de la Gerència de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Barcelona a partir de dades del Departament d'Estadística de l'Ajuntament.

Data de publicació: 07-03-2017

http://bit.ly/indicadors-laborals-sector-TIC

Sectors econòmics i FP: Sector Indústria 4.0

10-02-2017 | | català | avançat

La Fundació BCN Formació Professional, elabora els estudis Els sectors econòmics emergents i la formació professional a la RMB. L'estudi sobre la Indústria 4.0 és una aproximació

La Fundació BCN Formació Professional, elabora els estudis Els sectors econòmics emergents i la formació professional a la RMB. L'estudi sobre la Indústria 4.0 és una aproximació a l'impacte que aquestes tecnologies tindran en la formació i l'ocupació -tant en els nous perfils professionals com en els ja existents- fent especial èmfasi als vinculats a la Formació Professional.

Data de publicació: 10-02-2017

http://fundaciobcnfp.cat/images/Observatori/pdf/Sectors_emergents_2016_web.pdf

Barcelona Digital Centre Tecnològic

16-12-2015 | | català | avançat

Barcelona Digital Centre Tecnològic (BDigital) és un centre tecnològic avançat especialitzat en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en els camps de la Salut,

Barcelona Digital Centre Tecnològic (BDigital) és un centre tecnològic avançat especialitzat en l'aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en els camps de la Salut, la Seguretat, la Mobilitat i l'energia i l'Alimentació i el Medi Ambient.

http://www.bdigital.org/

Veure més enllaços

Accés a les OCUPACIONS del SECTOR
Telecomunicacions i TIC

TIC

Notícies relacionades

25.01.2019

Joves Jo : nous programes d'inserció laboral per a joves

Amb els programes Joves Jo , Barcelona Activa fa un pas endavant per impulsar l'ocupació de qualitat entre les persones d'entre 16 i 29 anys(+)

21.01.2019

Barcelona Activa presenta un decàleg amb recursos i idees clau per trobar feina o emprendre el 2019

Un equip de persones expertes en ocupació i emprenedoria de Barcelona han elaborat una sèrie de recomanacions per impulsar l'ocupació, incentivar la recerca i promoure la creació de nous negocis (+)

21.12.2018

Barcelona Activa no s'atura per Nadal

Les portes de Barcelona Activa seguiran obertes durant l'època nadalenca, tot i que els horaris d'atenció canvien.(+)

03.12.2018

El 'Llibre blanc del futur del(s) treball(s)' ha iniciat el seu camí

Ofereix una aproximació integral del món laboral, en un horitzó a quinze anys vista, i aporta una guia de les professions del futur, des del vessant investigador i des de la gestió de les polítiques actives d'ocupació(+)

28.11.2018

La innovació socioeconòmica té un nou centre de referència a la ciutat: Barcelona Activa inaugura innoBA

Neix amb l'objectiu de convertir-se en la porta d¿entrada per a qualsevol persona interessada en descobrir tot el que ofereix l'Economia Social i Solidària(+)

Veure'n més
 

 Enviar

Enviar


Normativa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades recollides formaran part d'un fitxer automatitzat titularitat de BARCELONA ACTIVA SPM SA, amb domicili social al carrer Llacuna, 162-164 de Barcelona, amb les finalitats de gestionar les inscripcions i d'informar de les seves activitats i serveis dins el seu àmbit d'actuació. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició mitjançant comunicació per escrit a Serveis Jurídics de BARCELONA ACTIVA SPM SA en el domicili esmentat.

 

Accessos ràpids i copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Seu Central
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE