Barcelona City Council | Capital humàBarcelona City Council website

CO12 - Aula Virtual - Canviar d'hàbits és possible si saps com fer-ho (x2)

Multisessió | Teacher: B&L Training | Duration: 06:00 Hours

Description

Treballaràs aquells hàbits (comportaments) que no ens deixen avançar en la direcció desitjada. Mitjançant la metodologia del coaching, en directe, aprendràs a conèixer el/la sabotejador/ora intern/a per poder gestionar-lo/la i assolir amb èxit els teus objectius.

Contents

Durada: 6 hores (3h cada sessió, de les quals 1,5 hores es faran en format vídeo-reunió i la resta serà treball individual amb seguiment personalitzat optatiu).

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

-Ampliar l'autoconeixement sobre els propis comportaments en situacions conflictives.
-Reflexionar sobre els elements que influeixen en aquells hàbits que ens limiten i com poder-los transformar.
-Aprendre i posar en pràctica una tècnica eficient i conciliadora per a canviar aquells hàbits que volem canviar, aplicant la metodologia de la mediació de conflictes en el coneixement i gestió del conflicte intern.
-Transformar els hàbits que no ens ajuden en hàbits que ens ajuden a aconseguir els nostres objectius personals i professionals.

Further information

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual, en directe/per streaming, a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés unes hores abans de l'inici de la sessió.

No oblidis identificar-te amb el NOM amb el que et tenim registrat/ada en la nostra base de dades + COGNOM, a l'entrar cada cop a un aula virtual, per tal de confirmar la teva assistència i poder facilitar-te el teu certificat si el necessites en un futur.

Planned calendar

Aula virtual: Tuesday March 9, 2021 Timetable: 09:30 - 12:30h.

Aula virtual: Wednesday March 10, 2021 Timetable: 09:30 - 12:30h.

Language: Catalan

No places.

Personalised AdvicePlataforma Empresa Ocupació
 

 Send

Enviar


Regulations

In compliance with Organic Law 15/1999, of 13 December, under the Personal Data Protection Act, we inform you that data collected will form part of an automated file, under the ownership of BARCELONA ACTIVE SPM S.A., with registered office at 162-164 Calle Llacuna, Barcelona, with the aim of managing enrollments and of informing of the company's activities and services within its field of action. You will be able to exercise access rights, rectification, cancel cancellation and/or opposition via written communication to the Legal Services of BARCELONA ACTIVE SPM S.A. at the aforementioned address.

 

Quick access and copyright:

Centre per al desenvolupament professional Porta22
Convent de Sant Agustí
Ca n'Andalet

Barcelona Treball (Porta22)
+34 934 019 899
bcn.cat/treball

Barcelona Activa Headquarters
Llacuna, 162-164
08018 Barcelona
+34 934 019 777
bcn.cat/barcelonactiva

Generalitat de Catalunya
Unió Europea FEDER
Unió Europea FSE